BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science (BSc) kan ofte være det første skridt i at forfølge en ny karriere eller det næste skridt i klatring branchen stigen. Almindeligt varig tre til fire år, kan disse programmer giver de studerende vigtige grundlæggende viden vigtigt for deres langsigtede karrieremål.

Hvad er en BSc i General Management? Disse programmer dækker en bred vifte af ledelsesmæssige færdigheder til at forberede eleverne til at overvåge en række afdelinger og projekter. Den tværfaglige tilgang af mange af disse programmer ofte giver personer med de færdigheder til at føre tilsyn med virksomhedernes drift, teknologi, menneskelige ressourcer og administration. Kurset belastning, mens forskellige, kan undersøge, hvordan til lettere håndtere disse forskellige opgaver. Disse programmer kan også tilbyde en vigtig vægt på det voksende internationale marked. Kurser almindeligvis dækker emner i operationer, markedsundersøgelser, strategi, menneskelige ressourcer, ledelse, digitale innovationer og diverse markedspladser.

Efterhånden som virksomhederne vokser, de ofte har brug for en generel manager, der kan føre tilsyn med udspil af driftsopgaver. Mens mange management programmer kan forberede forskere til at føre tilsyn med en bestemt afdeling, kan disse programmer forberede dem med de færdigheder til at føre tilsyn hele virksomhedernes drift. Mangfoldigheden af ​​kompetencer kan gøre kandidater mere salgbare til et større antal potentielle arbejdsgivere og øge beskæftigelsesmulighederne og lønninger.

De privattimer og tilhørende udgifter til disse programmer varierer, og det er ofte baseret på placering og program institution. Eleverne skal undersøge prisen på en række programmer til at finde en, der passer til deres finansielle forventninger.

En BSc i General Management kan hjælpe med at forberede fagfolk til at organisere operationer inden for en række forskellige selskaber.Fordi kandidater kan forlade med et alsidigt sæt færdigheder, kan de tilpasse sig til en bredde af lederstillinger, herunder brand manager, regionale salgschef, industrielle relationer, økonomichef, projektleder og salgsingeniør. Disse positioner er ikke begrænset til erhvervslivet og finansielle branche, og kandidater kan finde positioner i fødevarer, byggeri, mode, medier, teknologi og computere. Nogle studerende kan vælge at fremme deres lederevner gennem yderligere uddannelse.

Disse omfattende tværfaglige generel management programmer kan hjælpe eleverne opnå en række karrieremål. For at starte på din egen karriere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

1 Resultater i Daglig ledelse Filter

BSc i generel ledelse

PFH Private University of Applied Sciences
BSc
<
Fuldtid
<
6 semestre
Tysk
på universitet

Bachelor of Science-programmet i generel ledelse er oprettet for unge mennesker med en universitetsindgangskvalifikation, der er interesseret i forretningsforløb og ønsker at ...

Læs mere