$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der tjener en BSc (Bachelor of Science) har mulighed for at begynde en karriere i deres valgte fagområde. En Bachelor i både videnskab-relaterede og ikke-videnskabelige felter kan være tjent på skoler over hele verden.Dagens fast ejendom og byggeri fagfolk kræver de strategiske, analytiske og lederegenskaber. Real Estate undersøgelser hjælpe dig med at udvikle din karriere inde… Læs mere

Studerende, der tjener en BSc (Bachelor of Science) har mulighed for at begynde en karriere i deres valgte fagområde. En Bachelor i både videnskab-relaterede og ikke-videnskabelige felter kan være tjent på skoler over hele verden.

Dagens fast ejendom og byggeri fagfolk kræver de strategiske, analytiske og lederegenskaber. Real Estate undersøgelser hjælpe dig med at udvikle din karriere inden for bæredygtig udvikling, grønne byggeteknikker og så videre.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Nottingham Trent University
Nottingham, Det Forenede Kongerige

Studieniveauer: Undergraduate UCAS-kode (r): N232 (fuld tid) / N234 (sandwich) Startdato (er): September 2022 Varighed: Tre år på fuld tid, fire år med en placering Studietils ... +

Studieniveauer: Undergraduate UCAS-kode (r): N232 (fuld tid) / N234 (sandwich) Startdato (er): September 2022 Varighed: Tre år på fuld tid, fire år med en placering Studietilstand (er): Fuldtid / Sandwich Campus: City Campus Ejendomsindustrien er et dynamisk felt, der reagerer på makroøkonomiske tendenser som renter, befolkningstilvækst og økonomisk styrke. Der er en konstant efterspørgsel efter kandidater med færdigheder inden for ledelse, planlægning af investeringer og forhandlinger. Dette kursus vil introducere dig til alle aspekter af ejendomsforvaltning, herunder værdiansættelse, udvikling, bæredygtighed og finansieringsprojekter. Du vil omfattende undersøge fast ejendom - fra udvikling, investering og forvaltning til salg og erhvervelse. Du vil udvikle færdigheder inden for områder, herunder forretningsplanlægning og projektledelse og lære af forholdet mellem - og kravene fra - beboerudviklere, investorer og finansiører. Hvorfor studere dette kursus? Professionel akkreditering | Vores kursus er akkrediteret af Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), der anerkender kvaliteten og relevansen af kursusindholdet og repræsenterer dit første skridt mod at blive en chartret landmåler. Live projekter | Anvend din læring på den virkelige verden, med muligheder for at deltage i live -projekter som en del af kurset. Vurderinger har været baseret på rigtige projekter, understøttet af branchekunder. Tidligere projekter er blevet sat af Savills, Sainsbury's, Dixons, Specsavers og JLL. Placeringsår | Få vitale færdigheder og erfaring på arbejdspladsen ved at foretage et års placering på vores sandwichrute. Tidligere har studerende brugt deres placeringer på virksomheder som Gerald Eve LLP, Faithful+Gould og Lambert Smith Hampton. Fremragende beskæftigelsesegnethed | 100% af vores kandidater i BSc (Hons) Real Estate Sandwich, der kom i beskæftigelse, er i en 'højt kvalificeret' rolle 15 måneder efter endt uddannelse (seneste Graduate Outcomes Survey 2017-18). -
BSc
Fuldtid
3 - 4 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet