Filter
BS
Tyskland Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BSc (Bachelor of Science) er en akademisk grad, der kombinerer generel kurser med specialiserede klasser, der forbereder de studerende med den viden og færdigheder til at begynde en karriere. En vis grad kan være tjent i en række forskellige emner og tager et gennemsnit af fire år at gennemføre.

 

Energi undersøgelser os om, hvordan magt krav er opfyldt. Det kan være gennem konventionelle midler eller alternative energikilder som vind og solenergi. Nogle programmer kan udforske udviklingen af ​​nye kilder.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Energistudier, Tyskland

Andre muligheder inden for dette studieområde:
SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Vores bachelorgrad energi er i alle henseender et godt valg: Som en industriel ingeniør, vil du lære på tværs af discipliner og erhverve tekniske og forretningsmæssige vi ... [+]

Vores bachelorgrad energi er i alle henseender et godt valg: Som en industriel ingeniør, vil du lære på tværs af discipliner og erhverve tekniske og forretningsmæssige viden. De opfylder derfor kravene i en spirende industri, især siden åbningen af ​​el- og gasmarkederne.

Kort beskrivelse:

Energi økonomer har omfattende viden på de tekniske områder, naturvidenskab og teknik fundamentals i bæredygtig produktion og konvertering energi samt i brugen af ​​energi. Hertil kommer, at nøjagtigt kendskab til nationale og internationale energimarkeder. Du lærer energisystemer under økologiske og økonomiske aspekter til at evaluere og skabe energi og finansiering koncepter for rationel udnyttelse af energi i husholdninger og i driften af ​​industrianlæg. Som energi økonom de er generalist med kendskab til konventionelle og alternative energikilder, den anvendte teknologi og den økonomiske genopretning og brug. ... [-]

Tyskland Hamm
Oktober 2019
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Rhine-Waal University of Applied Sciences

I denne yderst dynamisk felt, er der et behov for eksperter med et bredt videngrundlag, der forstå komplekse videnskabelige og juridiske fakta om miljø og energi, ... [+]

Bachelor i Miljø-og Energiministeriet

Fremtiden for industrielle samfund ligger i bæredygtig udnyttelse af ressourcerne.

&nbsp

6,9 milliarder mennesker lever på jorden i dag, at der i 2050 kan være 10 mia. Det således deraf følgende behov for ressourcer og erkendelsen af, at de er unlasting vise os, at de også er genstand for elementære økologiske principper. Når dette er sagt, at det er nødvendigt for regeringer, økonomi og private husholdninger til at nytænke bliver tydelig. Til støtte, synes det lovgivende organ med nye ordninger, såsom lov for vedvarende energi.

&nbsp

I denne yderst dynamisk felt, er der et behov for eksperter med et bredt videngrundlag, der forstå komplekse videnskabelige og juridiske fakta om miljø og energi, og samtidig er i stand til at integrere kravene til kunder fra økonomi og industri.Formålet med undervisningen i den grad kurset "Miljø og Energi" er den praktiske indkøb af den nødvendige viden til en velbegrundet dom af økologisk muligt, og hvad der er økologisk og socialt nødvendigt. ... [-]

Tyskland Kleve
Oktober 2019
på universitet
Læs mere på dansk