close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Enhver, der er bekymret for planetens fremtid og miljøets indvirkning på menneskers sundhed, kan have gavn af at studere miljøhensyn. At tjene en Bachelor of Science i Environmental Health tager cirka fire års studier, men kan føre til en levetid for at hjælpe andre, herunder selve jorden.   Hvad er en bachelor i miljøhygiejne? Dette studieforløb har tendens til at se på de kemiske,… Læs mere

Enhver, der er bekymret for planetens fremtid og miljøets indvirkning på menneskers sundhed, kan have gavn af at studere miljøhensyn. At tjene en Bachelor of Science i Environmental Health tager cirka fire års studier, men kan føre til en levetid for at hjælpe andre, herunder selve jorden.

Hvad er en bachelor i miljøhygiejne? Dette studieforløb har tendens til at se på de kemiske, fysiske, biologiske og sociale faktorer, der påvirker menneskeheden. Undersøgelser fokuserer ofte på videnskaber som fysik og kemi, ud over sundhedslovgivning, miljøsikkerhed, toksikologi, spildevandsbehandling og meget mere. Studier tager cirka fire år at gennemføre og kan kræve en praktikplads inden eksamen.

En af de største fordele ved at studere miljøhensyn er, at den uddanner eleverne om, hvordan man bedre kan passe sig selv, miljøet og befolkningen omkring dem i en række situationer. I en alder hvor bliver grøn bliver stadig vigtigere, kan den viden, denne type grad giver, være yderst værdifuld.

Omkostningerne ved at tjene en Bachelor of Science i Environmental Health afhænger stort set af institutionen og studietiden. Studerende opfordres til grundigt at undersøge de programmer, de overvejer, så de forstår alle de involverede omkostninger.

Der er en bred vifte af tekniske og professionelle karrieremuligheder for studerende, der tjener en grad i miljømæssig sundhed. Studerende kan være i stand til at arbejde med offentlige myndigheder, private forskningsfirmaer eller endog med non-profit-agenturer og miljøkonsulentfirmaer. Selvom det er muligt at lande på post-niveau positioner med en bachelorgrad, kan kandidatstudier være nødvendige for flere faglige stillinger, som for eksempel forskning. Praktikophold er også vigtige for at bryde ind på bestemte områder.

Fire års studier kan føre til en vellykket karriere, der beskytter miljøet og menneskers sundhed. Online kurser er tilgængelige for fjernundervisning, selvom eleverne skal regne med at deltage i en praktikplads på et eller andet tidspunkt. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Cardiff Metropolitan University
Cardiff, Det Forenede Kongerige

Miljøhensyn omfatter arbejdsmiljø, sikkerhed og velvære, miljøbeskyttelse, boliger, fødevaresikkerhed og folkesundhed. Hvis du vil være en højt anset professionel i en karrier ... +

Miljøhensyn omfatter arbejdsmiljø, sikkerhed og velvære, miljøbeskyttelse, boliger, fødevaresikkerhed og folkesundhed. Hvis du vil være en højt anset professionel i en karriere, der vil gøre det muligt for dig at spille en vigtig rolle i samfundet, så er Miljøhelse ved Cardiff Metropolitan University programmet for dig. es. -
BSc
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her