1833 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Europa for 2024

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Europa for 2024Filter
    • Pécs, Ungarn

    Fuldtid

    6 semestre

    På campus

    Engelsk

    Uddannelsen giver en generel bacheloruddannelse i geovidenskab og giver også mulighed for at specialisere sig i geologi. Det inkluderer introduktionsmoduler i naturvidenskab, geologi og også til geografi. Kernen i programmet er baseret på de grundlæggende emner inden for jordvidenskab og omfatter emner inden for astronomi, kartografi, geomorfologi, geofysik, geokemi, hydrologi, meteorologi, palæontologi, palæoklimatologi, fjernmåling, stratigrafi osv. mens et stærkt regionalt geografisk aspekt er også til stede. Programmet inkluderer også et begrænset udvalg af menneskelige geografiske kurser.

    • Berlin, Tyskland

    Fuldtid

    36 Måneder

    Blandet, På campus

    Engelsk

    At studere til en bachelorgrad i cybersikkerhed byder på mange overbevisende grunde. For det første giver det et solidt grundlag for at forstå og afbøde cybertrusler, som er mere og mere udbredte i vores digitale tidsalder. Dette felt tilbyder fremragende karrieremuligheder med en stigende efterspørgsel efter cybersikkerhedsprofessionelle på tværs af brancher.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    36 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den online bachelorgrad i anvendt psykologi ved IU International University of Applied Sciences er designet til at udstyre dig med en omfattende forståelse af psykologiens principper og praksis. Dette program tilbyder en fleksibel og praktisk læringsoplevelse for onlinestuderende, der giver dem mulighed for at balancere deres studier med andre forpligtelser. I løbet af kurset vil du dykke ned i forskellige grene af psykologien, herunder kognitiv, social, udviklings- og organisationspsykologi.

    • Hull, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Hulls vækst som et knudepunkt i dette udviklingsfelt betyder, at der er få steder, der er bedre til at studere emnet.

    • Paris, Frankrig
    • Madrid, Spanien
    • + 1 more

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Science in Computer Science forbereder de studerende til at være stærke kommunikatører i en international kontekst, analytiske og kritiske tænkere med solid viden om matematik, databehandling og dataanalyse samt beslutnings- og problemløsningsevner og socialt ansvarlige med et klart fokus på bæredygtighed.

    • Community of Madrid, Spanien

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Science i Business Management-programmet er designet til at udvikle det autoritative perspektiv og personlige lederskabsevner, som succesrige virksomhedsledere har brug for. Majorens relevans for alle typer organisatoriske rammer gør det til et godt valg for enhver, der har til hensigt at forfølge en karriere i et bredt spektrum af forretnings- eller ledelsesroller verden over. CIS/Endicott-studerende i Spanien kan fuldføre det fireårige International Business, American Bachelor Degree-program helt i Madrid, opnå en officiel Endicott College-grad eller vælge at gennemføre de sidste to år på Endicott College i Beverly, Massachusetts eller enhver anden amerikansk college eller universitet i verden.

    • Budapest, Ungarn

    Fuldtid

    8 semestre

    På campus

    Engelsk

    Kandidater fra Health Care Management BSc med Health Tourism Management Specialization-programmet deltager i organisering og styring af sundhedsfremmende aktiviteter, forbereder projekter, der sigter mod at udvikle sundhedsturisme og styrke internationalt samarbejde, og de deltager i implementeringen af turismeudviklingsprogrammer i EU og andre regioner.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    36 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Start din uddannelsesrejse i anvendt psykologi i dag! Deltag i online bacheloruddannelsen i anvendt psykologi på IU International University of Applied Sciences, der er gennemtænkt designet til at give en dyb forståelse af psykologiens principper og praksis. Dette program giver en fleksibel og bekvem læringsoplevelse skræddersyet til onlinestuderende, så du kan finde en balance mellem dine studier og andre forpligtelser.s.

    • Szombathely, Ungarn

    Fuldtid

    7 semestre

    På campus

    Engelsk

    Målet med dette program er at uddanne maskiningeniører med faglig viden baseret på en solid teoretisk og industriel baggrund. Som output af programmet vil kandidatingeniørerne have færdighederne til at deltage i design og fremstilling af komplette maskiner eller maskineelementer, bruge Computer-Aided Engineering (CAE) værktøjer, betjene og udvikle komplette produktionskæder inden for forskellige tekniske felt. Mekanikingeniører skal have en generel problemløsende holdning, mens de også skal være i stand til at deltage i teams i store projekter.

    • Gibraltar, Gibraltar

    Fuldtid

    3 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Teknologien ændrer hurtigt den måde, vi lever og arbejder på. I det, der bliver omtalt som den fjerde industrielle revolution, forudsiger World Economic Forum, at der vil være mindst 150 millioner nye computer-/teknologijobs i de næste fem år. Desuden vil erhvervs- og teknologirelaterede job boome i løbet af det næste årti og blive blandt de højest lønnede og hurtigst voksende job i den nye økonomi.

    • Lecco, Italien

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    • Haarlem, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    I vores Bachelor of Science i Erhvervspsykologi vil du blive uddannet i overordnede forretningskompetencer og i udvalgte specifikke områder af psykologi, der er relevante for at arbejde i et erhvervsmiljø.

    • Berlin, Tyskland
    • Potsdam, Tyskland

    Fuldtid

    36 Måneder

    På campus

    Engelsk

    • Brussels, Belgien
    • Wiltz, Luxembourg

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Vores 3-årige fuldtidsbacheloruddannelse er et fremadskuende erhvervspensum med et valg af 4 specialiseringer i det sidste studieår: Business, International Business Management, Management of Technology og Management of AI & Machine Learning. Studerende, der gennemfører denne akademiske rejse, vil være forberedt på at blive fremtidige ledere til at styre internationale projekter i nutidens teknologiledede økonomi. UBI Business School er blevet rangeret som #26 på verdensplan af QS Executive MBA Rankings i kategorien fælles EMBA-programmer og opnået en 5-stjernet samlet rangering.

    • Manchester, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Efterhånden som efterspørgslen vokser efter en strategisk global reaktion på de stadigt skiftende og stigende risici, chok og konflikter, der skyldes naturlige og menneskeskabte risici, er det stadig vigtigere, at vi opbygger en forståelse af de grundlæggende årsager til sårbarhed over for katastrofer og konflikter som et Pathway middel til at løse sådanne moderne internationale problemer. BSc International Disaster Management and Humanitarian Response er et tværfagligt kursus, der er designet til at forbedre samarbejdet mellem natur- og samfundsvidenskab, medicin og kunst.