$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Hvis en studerende vælger at studere en videnskab-relateret emne i college, så den grad, at de vil højst sandsynligt arbejde for, kaldes en Bachelor of Science (BSc). I denne bacheloruddannelse, vil en studerende blive givet en omfattende matematisk og videnskabelig baggrund af det område, hvor de studerer. Denne grad tager tre til fem år at færdiggøre og vil give de studerende med den ret… Læs mere

Hvis en studerende vælger at studere en videnskab-relateret emne i college, så den grad, at de vil højst sandsynligt arbejde for, kaldes en Bachelor of Science (BSc). I denne bacheloruddannelse, vil en studerende blive givet en omfattende matematisk og videnskabelig baggrund af det område, hvor de studerer. Denne grad tager tre til fem år at færdiggøre og vil give de studerende med den rette viden og færdigheder.

Hvad er en BSc i Facility Management? Dette program er designet til at give de studerende grundlæggende viden om ledelse og forretning, og hvordan de anvendes til forvaltningen af ​​faciliteter. Afhængigt af skolen, kan placeres fokus på kontrol, konstruktion og design af en bygning miljø. Studerende kan lære indarbejdelse af alle aspekter af facility management som den arkitektoniske proces, bygningsvedligeholdelse, koordinering af de forretningsmetoder, der finder sted i bygningen, planlægning og opbygning af systemer teknologi.En stærk forståelse af de udnyttede en faciliteter leder teknikker vil også erhverves.

Der er flere fordele ved at tjene en bachelorgrad i Facility Management, at kandidater vil være i stand til at opleve, herunder det faktum, at de med succes vil få de rette faglige færdigheder og erfaring til at gøre dem gode job kandidater.

Omkostningerne ved at tjene denne grad kan variere afhængigt af skole du ønsker at deltage, og dens specifikke program. For at få mere information om omkostningerne samt om programmet vil passe dig, er det en god ide at kontakte indlæggelser kontor potentielle skoler.

Ved afslutningen af ​​BSc i Facility Management program, vil kandidater har fået de rette færdigheder og ekspertise til at hjælpe dem udmærke sig i marken. De kan forfølge en karriere inden for design og plads planlægning, facility management, byggeledelse, personale ingeniør eller energistyring.I hvert af disse karriere, vil de være i stand til at sætte deres planlægning og design færdigheder og viden om mennesker, bygninger og systemer til god brug.

Optjening en bachelorgrad online er en alternativ mulighed, som internationale og lokale studerende både kan vælge. Dette vil give dem mulighed for at tjene en grad fra skolen af ​​deres drømme, hvis dens placering er ikke tilgængelig. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Portobello Institute of Education
Northside, Irland

Er du interesseret i at fremme din karriere inden for facilitetsstyring med en BSc i Faciliteter og Arbejdspladsstyring? Denne æresgrad er designet af Portobello Institute til ... +

Er du interesseret i at fremme din karriere inden for facilitetsstyring med en BSc i Faciliteter og Arbejdspladsstyring? Denne æresgrad er designet af Portobello Institute til fleksibel læring, så du kan studere i din egen tid. Understøttede seminarer leveres i løbet af weekenden med en til én support tilgængelig for dig i hele din læringsrejse. Deltagelse på støttede seminarer er ikke obligatorisk. -
BSc
Fuldtid
3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Trent Global College of Technology and Management
Singapore

FM-fagfolk er primært beskæftiget med den operationelle brug af bygninger og lokaler, tilpasset organisationernes kerneforretningsaktiviteter, der udnytter disse rum.

FM-fagfolk er primært beskæftiget med den operationelle brug af bygninger og lokaler, tilpasset organisationernes kerneforretningsaktiviteter, der udnytter disse rum. -
BSc
Engelsk
på universitet