Filter
BS
Mellemamerika og Caribien

En Bachelor of Science eller BSc er en bachelor uddannelse, der normalt varer mellem tre og fem år. Mens indskrevet i skolen, de studerende har mulighed for at træffe generelle og specialiserede klasser til at opnå kredit for graduering.

Forretningsservice undersøgelser giver grundlæggende læring for studerende, der ønsker at arbejde i nogle kapacitet af erhvervslivet. Findes på universiteter og handelshøjskoler over hele verden, vil de studerende lære business basics såsom økonomi og ledelse. 

Mellemamerika er den region i Nordamerika beliggende mellem den sydlige grænse i Mexico og den nordvestlige grænse Colombia i Sydamerika. Den består af Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica og Panama.

Read More Read Less

1 Results in Forretningsstudier, Mellemamerika og Caribien

International University of the Caribbean

Den bachelorgrad i Business Administration (med speciale i programmet og Project Management) er en terminal eller overdrages fire år program bestående af 120 point. Progr ... [+]

Bachelor of Science i Business Administration med programmet og Project Management (HA)

Den bachelorgrad i Business Administration (med speciale i programmet og Project Management) er en terminal eller overdrages fire år program bestående af 120 point.

Programmet er designet til at behandle aspekter af produktionen behov i samfundet. Derfor vil deltagerne udvikle teknisk specialisering i områder, for at sikre maksimal bærbarhed eller lønnet beskæftigelse som produktive individer lokalt, regionalt eller internationalt. Ud over dette, giver programmet su fficient kvali fikationer at opnå de relevante certifikat fikation og vurdere efteruddannelse i en fremtidig område specialisering.... [-]

Jamaica Kingston
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Jamaica
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Kingston
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
2 - 4 år
på universitet

Læs mere på dansk