Filter
BS
Georgien Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Georgien tilbyder bachelorer programmer.

En BSc (Bachelor of Science) er en akademisk grad, der kombinerer generel kurser med specialiserede klasser, der forbereder de studerende med den viden og færdigheder til at begynde en karriere. En vis grad kan være tjent i en række forskellige emner og tager et gennemsnit af fire år at gennemføre.

 

Georgien er en suveræn stat i Kaukasus-regionen Eurasien. Beliggende på kysten af ​​Sortehavet, det er afgrænset mod nord og nordøst af Rusland, mod syd af Tyrkiet og Armenien og mod sydøst af Aserbajdsjan.

Universiteter for bachelorgrad i Georgien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Georgien her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

International Black Sea University

I bacheloruddannelsen i Informatik, vil du lære programmering, softwareudvikling, mobil applikationer udvikling, algoritmer og kompleksitet, og teorien, videnskab og mate ... [+]

Om programmet

Er du interesseret i programmering? Vil du ønsker at udvikle software til de forskellige områder? Kan du lide at arbejde i et team? Så bør du ønsker yderligere information om en Bachelor of Science program i Informatik (BSI).

Udtrykket "informatik" er studiet og praksis for at lagre, finde, skabe, manipulere og dele information. Informatik er videnskaben om edb-informationssystemer. Som et fagligt felt det indebærer den praksis informationsbehandling, og konstruktion af informationssystemer. Overalt Software kan findes enten i vaskemaskinen, TV. For at imødekomme denne udfordring er komplekse software-systemer og folk, der kan udvikle disse behov (udviklere). Software løsninger er at være pålidelige, hurtigt og nemt at betjene. ... [-]

Georgien Tbilisi
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk