close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Gibraltar tilbyder bachelorer programmer.

En BSc (Bachelor of Science) er en akademisk grad, der kombinerer generel kurser med specialiserede klasser, der forbereder de studerende med den viden og færdigheder til at begynde en karriere. En vis grad kan være tjent i en række forskellige emner og tager et gennemsnit af fire år at gennemføre.   Gibraltar er et glimrende sted at forfølge videregående uddannelse, da det følger de… Læs mere

En BSc (Bachelor of Science) er en akademisk grad, der kombinerer generel kurser med specialiserede klasser, der forbereder de studerende med den viden og færdigheder til at begynde en karriere. En vis grad kan være tjent i en række forskellige emner og tager et gennemsnit af fire år at gennemføre.

Gibraltar er et glimrende sted at forfølge videregående uddannelse, da det følger den engelske model af skolegang. Selv om der engang var få institutioner for videregående uddannelse i landet har de seneste statslige regler førte til oprettelsen af ​​disse institutioner.

Universiteter for bachelorgrad i Gibraltar. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Gibraltar her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Gibraltar
Gibraltar

Denne grad giver dig mulighed for at starte en karriere som officer til søs.

Denne grad giver dig mulighed for at starte en karriere som officer til søs. -
BSc
Fuldtid
3 år
Engelsk
Jan 2021
13 Nov 2020
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her