107 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Holland for 2024

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Holland for 2024Filter
    • Haarlem, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    I vores Bachelor of Science i Erhvervspsykologi vil du blive uddannet i overordnede forretningskompetencer og i udvalgte specifikke områder af psykologi, der er relevante for at arbejde i et erhvervsmiljø.

    • Leiden, Holland

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    BS i psykologi er designet til at give den biologiske, kognitive, personlighed og sociale sammenhæng til forståelse af individers adfærd gennem hele deres levetid. Studerende, der med succes gennemfører BS i psykologi, vil have grundlaget, forskningsevnerne og ekspertisen i dataanalyse til at lykkes i en MA / Ph.D. psykologi kandidatuddannelse (fx klinisk psykologi, eksperimentel psykologi osv.). Studerende, der har en bachelor i naturvidenskab (BS) i psykologi, skal gennemføre en kandidatgrad, før de er i stand til at opnå professionel licens. Studerende opfordres til at kontrollere adgangskravene til alle post-graduate-programmer, inden de afslutter deres BS på Webster, hvis de har brug for yderligere kurser.

    • Groningen, Holland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Bacheloruddannelsen i fysisk planlægning og design er unik i Holland. Det dækker en lang række emner og giver de studerende mulighed for at udforske deres egne interessefelter inden for det fysiske og institutionelle design. Dette uddannelse giver dig muligheden for at lære af internationalt anerkendte og højtuddannede lærere.

    • The Hague, Holland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    I bacheloruddannelsen i sikkerhedsstudier studerer du det 21. århundredes sikkerhedsudfordringer og lærer at udvikle strategiske løsninger til en kompleks verden.

    • Breda, Holland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    I en fælles grad med Wageningen University tilbyder vi en akademisk bacheloruddannelse, hvor du vil forske i udviklingen inden for turisme og dens indvirkning på samfundet, miljøet og økonomien. Bachelor of Science i turisme er det eneste akademiske program inden for turisme i Holland.

    • 's Hertogenbosch, Holland

    Fuldtid

    4 år

    Blandet

    Engelsk

    Horticulture & Business Management handler om den kommercielle produktion af grøntsager, frugt og planter. Det handler om international forretning, teknologi, innovation og bæredygtighed.

    • Leeuwarden, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk, Hollandsk

    Udvikl dit blik for forretning og muligheder, og anvend din iværksættertrang i den dynamiske internationale detailverden & iværksætteri med kurset Entrepreneurship & Retail Management fra NHL Stenden University of Applied Sciences. Udvikl din ekspertise inden for forbrugeradfærd, international e-handel, bæredygtig forretning og business-to-consumer-markedet.

    • Amsterdam, Holland
    • Famagusta, Cypern

    Deltid

    3 år

    Blandet

    Engelsk

    Forbered dig på det hotteste job i den teknologiske tidsalder ved at mestre færdighederne inden for softwareteknik

    • Velp, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Amsterdam, Holland
    • Breukelen, Holland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Vil du gerne blive den næste succesfulde iværksætter i Amsterdam eller få venner for livet på campus i Breukelen? Hvis du har ambitioner om at spille en ledende rolle i morgendagens forretningsverden, så er vores treårige akademiske bachelor i (international) erhvervsøkonomi (BScBA) måske noget for dig! Vores intensive program er rettet mod din lederudvikling. Vores bacheloruddannelse tilbyder en unik kombination af akademisk forretningsviden, praktisk relevans og personlig udvikling.

    • Maastricht, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Willemstad, Curaçao
    • The Hague, Holland

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    EULER tilbyder i samarbejde med EUCLID, en mellemstatslig traktatbaseret organisation med universitetsmandat, at udvælge studerende fra den brede offentlighed deres flagskibs eksterne (distance- eller online) uddannelsesprogram kaldet EUCLID Online Bachelor of Science in International Relations and Global Development.

    • Maastricht, Holland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Uanset om du vil arbejde som data scientist, dataanalytiker eller specialist i maskinlæring og kunstig intelligens, er efterspørgslen efter eksperter i datavidenskab og kunstig intelligens meget stor. Overvejer du at deltage i dette eventyr? Hvis du kan lide at løse problemer og har en logisk tankegang, så kom og følg vores bacheloruddannelse i Data Science and Artificial Intelligence.

    • Amsterdam, Holland
    • Utrecht, Holland
    • + 1 more

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Lær tricks fra (online) marketingfaget. Marketingverdenen leder efter dig! Efter at have opnået bacheloruddannelsen Commerce Entrepreneurship and Organisations, ved du, hvordan du giver online og offline salg et løft, både i SMV'er og for et multinationalt.

    • Rotterdam, Holland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Er du interesseret i at løse sociale problemer, der overskrider nationale grænser? Lær mere om bacheloruddannelsen Management of International Social Challenges ved Erasmus University Rotterdam. Migration, terrorisme, klimaændringer, økonomisk stabilitet og international kriminalitet – er alle eksempler på sociale udfordringer, som lokale, nationale og internationale organisationer i den offentlige sektor står over for og forsøger at håndtere. På denne bacheloruddannelse lærer du, hvordan du forsker, analyserer og bidrager til strategier til at håndtere disse udfordringer.