4 Fjernundervisning Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Hotelvirksomhedsledelse i Nordamerika for 2024

Fjernundervisning Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Hotelvirksomhedsledelse i Nordamerika for 2024Filter
    • Marshall, USA

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Opdag, hvor en universitetsuddannelse kan tage dig med online Bachelor of Science i Hospitality Management fra Southwest Minnesota State University . Dette program leverer den ledelsesekspertise, du har brug for, for at låse op for utallige muligheder for at rejse og arbejde med fagfolk over hele verden. Der er også en koncentration inden for hotel- og eventstyring for at give specialiserede færdigheder i et hurtigt voksende område.

    • Longmeadow, USA

    Fuldtid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Miami, USA

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Har du hørt? FIU Hospitality er nu rangeret som en TOP 10 gæstfrihedsskole blandt de amerikanske offentlige universiteter i henhold til QS World University Rankings i 2021 efter emne. Tænk fra et globalt perspektiv, og lær, hvordan du anvender strategisk viden på de mange områder inden for hospitality management. Hospitality Management -studerende lærer af et omfattende sæt kernekrav og praktiske erfaringer i bacheloruddannelsen. Studerende kan vælge mellem seks spor: - Event Management & Entertainment management - Hotel/logi Management - Underholdning Management - Drikkevarer Management - Restaurant/Culinary Management - Spirits Management - Travel & Tourism Management

    • Louisville, USA

    Fuldtid

    36 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Formålet med programmet er at forberede kandidater til avancerede stillinger i restaurationsbranchen. Uddannelsen er specielt tilrettelagt for dem, der er i beskæftigelse og ønsker at fortsætte deres formelle uddannelse uden at skulle forlade deres nuværende stilling.