$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres fagområde. Mens graden ofte er relateret til kurser i science rige, kan eleverne i ikke-videnskabelige felter også optjene en bachelorgrad. International virksomhed er et akademisk program, der er designet til studerende med et hoved for erhvervslivet og et ønske om at lære om verden. Studie… Læs mere

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres fagområde. Mens graden ofte er relateret til kurser i science rige, kan eleverne i ikke-videnskabelige felter også optjene en bachelorgrad.

International virksomhed er et akademisk program, der er designet til studerende med et hoved for erhvervslivet og et ønske om at lære om verden. Studieordningen omfatter ofte klasser på at kommunikere med forskellige kulturer samt business klasser.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Beliggende i staten Nordrhein-Westfalen i Tyskland Rheinbach by. Det har en befolkning på mere end 27, 000 indbyggere. Rheinbach er hjemsted for University of Applied Sciences Bonn-Rhein-Sieg.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i Tyskland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Sankt Augustin, Tyskland +1 Mere

Vores nye bachelorprogram International Business (BSc) vil udvikle din forståelse af international forretning i en globaliseret verden. Baseret på de nyeste teoretiske begrebe ... +

Vores nye bachelorprogram International Business (BSc) vil udvikle din forståelse af international forretning i en globaliseret verden. Baseret på de nyeste teoretiske begreber inden for erhvervslivets formål er det at udstyre dig med de vigtigste forretningskompetencer til at arbejde succesfuldt i et internationalt erhvervsklima. Studiet giver dig den gode forretningskendskab, der gives af erfarne foredragsholdere fra den akademiske verden og virksomhedernes praksis sammen med at udstyre dig med de rette færdigheder og værktøjer til succesfuldt at anvende din ekspertise i praksis. Vi er overbevist om, at med vores International Business-program bygger du det perfekte fundament for en karriere i international ledelse. -
BSc
Fuldtid
7 semestre
Engelsk
Okt 2021
på universitet