BACHELORSTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Irland tilbyder bachelorer programmer.

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres fagområde. Mens graden ofte er relateret til kurser i science rige, kan eleverne i ikke-videnskabelige felter også optjene en bachelorgrad.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Dublin, som er fra Leinster-provinsen, er et moderne center for uddannelsesinstitutioner, der er berømte for uddannelse af høj kvalitet. Denne by har stor kulturel betydning. Det tilbyder tre store universiteter til uddannelsessøgende: University of Dublin, The National University of Ireland og Dublin City University.

Universiteter for bachelorgrad i Irland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Irland her.

resultater fundet Filter

BSc udmærkelse i computing

National College of Ireland
BSc
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Vi ser alle arbejde computer ingeniør i vores smartphones, vores forretningsservice, internettet og alle aspekter af vores liv. Denne voksende indflydelse er også indlysende i ...

Læs mere