Filter
BS
Tyskland Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Akademiske institutioner rundt om i verden tilbyder en bachelorgrad eller Bachelor of Science. Denne populære bachelor-grad er nyttigt i at forberede de studerende til arbejdspladsen eller til avancerede uddannelser. Den gennemsnitlige BSc tager tre til fem år at gennemføre.

Feltet af journalistik kræver fagfolk villige til at opsøge information og videresende det til offentligheden gennem avisartikler eller radio- og tv-udsendelser. Journalistik er et felt, der kræver enkeltpersoner til at blive tilrettelagt, hårdtarbejdende og detalje-orienteret.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Results in Journalistik og massekommunikation, Tyskland

Other options within this field of study:
bbw University of Applied Sciences

Som på hele erhvervslivet, er (virksomhedernes) kommunikationssektor præget af stigende professionalisering, dynamik, og heterogenitet. Mere end nogensinde, er denne erhv ... [+]

Bachelor i Corporate Communications Som på hele erhvervslivet, er (virksomhedernes) kommunikationssektor præget af stigende professionalisering, dynamik, og heterogenitet. Mere end nogensinde, er denne erhvervssektor på udkig efter "magtsyge" med business-færdigheder, lederevner og stærke personligheder. For at opfylde disse kvalifikationer, er det vigtigt at være i stand til at dukke op-to-date, praktisk viden om kommunikationssektor på baggrund af de afgørende kriterier for moderne virksomhedsledelse det. Corporate Communication Kurset fokuserer på en integreret, ledelse orienteret forståelse af kommunikation. Dette forretningsvenlige tilgang kvalificerer kandidater til diverse opgaver på mellemlederniveau, i virksomhedernes og markedsføring kommunikation samt i alle kommunikations-orienterede lederstillinger. På det operative niveau af erhvervslivet, kandidater er kvalificeret til at konceptuelt design og gennemføre de mange forskellige opstår interne og eksterne kommunikationsopgaver. Kandidaternes arbejdsområder omfatter: Customer kommunikation; reklame; customer relationship management; virksomhedernes udgivelse; event management; corporate communication; dvs interessenter forbindelser; mediearbejde; medarbejder kommunikation; public relations; kommunikations roller i den offentlige forvaltning, i foreninger, i politik og non-profit organisationer; (virksomhed) journalistik; og corporate rådgivning. Graden Kurset struktur og begrebsmæssige indhold derfor præcist orienteret mod de forskellige ansvarsområder og behov nutidige og fremtidige (virksomhed) ledelse. En vellykket gennemførelse af dette kursus fører til en synergistisk, integreret og ledelse orienteret forståelse af design, implementering og udvikling af virksomhedernes og markedskommunikation. Programmet bygger bro mellem teori og forskning til den specifikke behandling af praktiske anvendelser. Kurset konceptet er designet til at give og give de studerende mulighed for at bidrage spørgsmål og erhvervsskoler eller praktisk case-studier. Denne type didaktik bidrager til målet om direkte at bringe teoretisk... [-]

Tyskland Berlin
October 2019
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk