Filter
BS
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Akademiske institutioner rundt om i verden tilbyder en bachelorgrad eller Bachelor of Science. Denne populære bachelor-grad er nyttigt i at forberede de studerende til arbejdspladsen eller til avancerede uddannelser. Den gennemsnitlige BSc tager tre til fem år at gennemføre.

Fagfolk og studerende vil sandsynligvis finde det gavnligt at fokusere på områder, der bidrager til at skabe selvværd og selvtillid. Livskvalifikationer kan studere et bredt sæt talenter, der hjælper enkeltpersoner med at mastre færdigheder, der kan gavne deres hverdag, herunder kommunikation og tidshåndtering.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Life Skills

London South Bank University

Undervisning BSc (Hons) Psykologi (Child Development) grad kursus; de første skridt til at blive psykolog. Akkrediteret af British Psychological Society (BPS). ... [+]

En dybere forståelse

Hvordan virker vores hjerner? Er vores adfærd påvirket af vores gener, vores miljø eller begge dele? Psykologi giver dig en fascinerende indsigt i de faktorer, der påvirker hvordan folk tænker, føler og opfører sig. Børneudviklingspsykologi er et fascinerende fagområde med fokus på typisk og atypisk børneudvikling.

Vi tilbyder mulighed for alle bachelorhjem / EU-studerende til at gennemføre en praktikophold, praktikophold eller erhvervserfaring, mens de studerer en fuldtidsuddannelse, der starter i september 2019.

Hvorfor Psykologi hos LSBU?Industriel relevans - Kursusstrukturen stammer fra bedste praksis anbefalinger fra The British Psychological Society.Professionel akkreditering - Kurset er akkrediteret af The British Psychological Society.Fleksibel læring - vælg fra en række moduler i det sidste år, så de passer til dine interesser.Dedikerede faciliteter - vores laboratoriekompleks omfatter et øje-tracking facilitet og observation værelse.Top i London for karrieremuligheder i psykologi (Guardian 2019).... [-]
Det Forenede Kongerige London
September 2019
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Bachelor of Science i Early Child Care på Texas Tech forbereder dig til at arbejde i tidlige barndomsindstillinger med små børn, hvis familiemedlemmer er meget mobile. ... [+]

Bachelor of Science i Early Child Care

Bachelor of Science i Early Child Care på Texas Tech (opført som Early Childhood Education i et mobilforening på GPIDEA-webstedet) forbereder dig til at arbejde i barndomsindstillinger med småbørn, hvis familiemedlemmer er meget mobile. Når du er færdig med programmet, vil du være kvalificeret til at arbejde i en række programmer, der tilbyder tidlig pleje og uddannelse til børns fødsel - 8 år og især dem med meget mobile befolkninger som militære installationer.

Om programmet

Bachelor of Science i Early Child Care forbereder dig til at arbejde i tidlige barndomsindstillinger med unge børn, hvis familiemedlemmer er meget mobile. Når du er færdig med programmet, vil du være kvalificeret til at arbejde i en række programmer, der tilbyder tidlig pleje og uddannelse til børns fødsel - 8 år og især dem med meget mobile befolkninger som militære installationer.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk