BACHELORSTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Malaysia tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor eller Bachelor of Science er en bachelor-grad, der normalt tager tre til fem år. I løbet af dette studium, kan eleverne lære generelle og specialiserede kompetencer, der er nyttige for fremtidige uddannelses- eller arbejdsmuligheder.

Hvis du har brug for det bedste studiemiljø i Asien, tilmelde til den videregående uddannelse i Malaysia.Det er et land med rig kultur og store aktiviteter til at forlade dig underholdt og afslappet, mens du studerer i landet

Denne smukke by i Malaysia er kendt for sine internationale universiteter og øget turisme og handel. Kajang er kendt for sine uddannelsesinstitutioner såsom Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) og The University of Nottingham. Disse universiteter tilbyder en bred vifte af kurser.

Universiteter for bachelorgrad i Malaysia. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Malaysia her.

resultater fundet Filter

Bachelor of Science (Hons) i logistik og supply chain management

عن جامعة البنية التحتية في كوالا لابور
BSc
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den Logistik og Supply Chain Management er et meget vigtigt emne for alle typer af virksomheder, om små eller global. Dette program forbereder de studerende til at arbejde i m ...

Læs mere