72 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Malaysia for 2024

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Malaysia for 2024Filter
    • Petaling Jaya, Malaysia

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    BSC (Hons) Accounting and Finance-programmet udstyrer eleverne med opdateret viden og færdigheder inden for regnskab, revision, beskatning og finansiering, som opfylder industri- og faglige standarder. Studerende vil gennemgå praktikophold, hvor de vil få praktisk erfaring.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Væsentlig viden i økonomi er en ledende færdighed i at forstå de globale økonomiske systemer. Dette program vil blive ledet af akademisk personale og brancheeksperter, der er velbevandrede inden for deres felt lige fra analytisk økonomi, økonometri, udviklingsøkonomi, bank- og finansielle institutioner samt islamisk finans.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Studerende på BSc (Hons) i softwareingeniør lærer grundlæggende færdigheder, der kræves af enhver it-professionel, og den grundlæggende forståelse af programmering, problemløsningskompetencer, algoritmiske færdigheder, matematiske teknikker og systemanalyse og design.

    • Chukai, Malaysia

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Den Polymer Engineering Technology program er at lære tekniske færdigheder og viden af ​​polymer teknologer arbejder i polymeren og beslægtede industrier.

    • Kajang, Malaysia

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Den Logistik og Supply Chain Management er et meget vigtigt emne for alle typer af virksomheder, om små eller global. Dette program forbereder de studerende til at arbejde i meget udfordrende og dynamisk inden for logistik, som kræver de hurtige, effektive og præcise strategiske forretningsmæssige beslutninger. Studerende vil blive udsat for flere logistiske aktiviteter og applikationer såsom indgående og udgående logistik, luftfart og landtransport, som omfatter jernbaner, veje og off-road transport, og skibstransport.

    • Durian Tunggal, Malaysia

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    En bachelorgrad kursus i Datalogi, B.Sc. (Computer Networking) (Honours) har til formål at producere meget vidende og dygtige kandidater inden for informationsteknologi og kommunikation.

    • Shah Alam, Malaysia

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Biomedicin er en gren af lægevidenskaben, der beskæftiger sig med udvikling af diagnostiske metoder og behandlinger for nuværende og nye trusler mod menneskers sundhed. Dette program giver viden om anatomi, fysiologi, farmakologi, biokemi, cellebiologi og genetik, som er vigtig for moderne medicin og folkesundhed. Dimittenderne vil udvikle grundlæggende færdigheder inden for kritisk tænkning, problemløsning og kommunikation, som er uvurderlige for at forstå globale sundhedstendenser og biomedicinske forskningsresultater.

    • Gelang Patah, Malaysia

    På campus

    Engelsk

    BSc (Honours) Biomedical Sciences 2 + 1-programmet, der tilbydes af NUMed Malaysia og Newcastle UK, dækker en bred vifte af emner relateret til medicin. Det inkluderer at studere nøgleområder som biokemi, genetik, fysiologi, mikrobiologi, immunologi og farmakologi.

    • Ulu Tiram, Malaysia

    På campus

    Engelsk

    En organisations succes eller fiasko afhænger primært af EN kritisk faktor - DENNE LEDELSE. University of London-programmet - Bachelor of Science i Business & Management udstyrer de studerende med en erfaren lederes viden og færdigheder.

    • Kajang, Malaysia

    På campus

    Engelsk

    Dette program er designet til at udvikle de studerendes konceptuelle og ledelsesmæssige beslutningsevner, der er meget efterspurgte på markedet. Dette dækker områder inden for finansiel regnskab, ledelsesregnskab, økonomi og økonomi, som alle er relevante i et forretningsmiljø.

    • Ipoh, Malaysia

    På campus

    Engelsk

    QIUs Bachelor of Accountancy (Hons) -program er designet med det specifikke formål at udvikle ledere og regnskabsførere af værdi. Dette program er et fireårigt fuldtidsprogram. For studerende, der ønsker at opbygge en karriere i regnskabsverdenen, vil dette program udstyre dem med en grundig forståelse af områderne regnskab og økonomi.

    • George Town, Malaysia

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Science Digital Business er omhyggeligt designet i samarbejde mellem vores ekspertkursusledere og en imponerende samling af partnere i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Blandet

    Engelsk

    Det sigter mod at uddanne fagfolk, der er i stand til at komme ind i en verden af virksomheder, både private og offentlige, og inden for forretningsrådgivning og evnen til at forstå den komplekse dynamik, der kendetegner det økonomiske miljø.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    IUMW Bachelor of Science (Hons) i psykologi beskæftiger sig med den videnskabelige udvikling af viden om menneskelig adfærd og tanke. Intensiv analyseuddannelse og kritiske færdigheder læres med det formål at producere kandidater, der er kompetente fra alle vinkler.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    The Bachelor of Science (Hons) i finans (investeringsstrategi) er et unikt program, der tilbydes af Meritus University der gør det muligt for en studerende at opbygge en helhedsorienteret forståelse af økosystemet i finans- og investeringsbranchen både fra forretning såvel som tekniske aspekter .