BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Optjening en bachelor 's grad kan være lige den måde at kickstarte din fremtid. Graden betyder, at kandidater har en fuldstændig forståelse af det grundlæggende i deres felt. Herfra eleverne fortsætte deres uddannelse ved at tjene et højere niveau grad, eller de kan begynde deres karriere med den viden, de har erhvervet.

Hvad er en BSc i Screenwriting? Disciplinen med at skrive til visuel storytelling er en integreret del af filmproduktion proces. Studerende kan tilmelde sig manuskriptforfatter programmer sammen med andre filmproduktion kurser eller specialisere sig i skrive filmmanuskripter alene. Kurser i humaniora, filosofi, engelsk, historie, eller de skønne kunster er normalt inkluderet for at afrunde en student 's skrivefærdigheder. I sidste ende, det essentielle i tema, historie, action, karakter, visuals, og dialog er ofte, hvad programmer på dette område handler om.

Studerende, der store i manuskriptforfatter ofte drage fordel af en bred vifte af undersøgelsen.Alt, hvad du finder interessant, kan føje til din skrivning, så ingen kurser er spild. Alt fra kunsthistorien til Shakespeare kan studeres. Derudover, samarbejde, kommunikation, og, selvfølgelig, kreativitet er alle færdigheder, at de studerende kraftigt kan udvikle.

Der er en masse sort, når det kommer til de udgifter til at tage en screenwriting program. Omfattende forskning bør ske før det besluttes at tilmelde på et bestemt institution. Skolen og program, du vælger, samt det land og længden af ​​studiet afgøre, hvor meget undervisning er.

Der er virkelig kun to karrierer, manuskriptforfattere studerer specielt, men en stærk skrivning baggrund kan åbne døren for mange positioner til kandidater. Traditionelt ville dem med en screenwriting grad arbejde enten i tv eller film, men det er også muligt at finde arbejde i indhold eller teknisk skrivning, redigering, journalistik, eller som en forfatter eller dramatiker.Det er også meget almindeligt, at studerende til at supplere deres filmproduktion studier med en screenwriting program.

Kig ind tilmelding i dag. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

1 Resultater i Manuskriptforfatter Filter

Bachelor i medievidenskab - Film og kultur

Mercy College
BSc
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Forestil dig at forvandle din lidenskab for film til en akademisk karriere. Programmet Media Studies på Mercy College tilbyder en koncentration inden for film / kultur, der fo ...

Læs mere