close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science (BSc) er en bachelor-grad, der kan tage de studerende cirka tre til fem år at gennemføre. Der er en række emner, som enkeltpersoner kan specialisere sig i løbet af dette program. Tiden i skolen gør det muligt at fremme deres viden og forberede arbejdsstyrken. Hvad er en bachelor i Marketing Communications? Dette program for undersøgelse hjælper studerende får færd… Læs mere

En Bachelor of Science (BSc) er en bachelor-grad, der kan tage de studerende cirka tre til fem år at gennemføre. Der er en række emner, som enkeltpersoner kan specialisere sig i løbet af dette program. Tiden i skolen gør det muligt at fremme deres viden og forberede arbejdsstyrken.

Hvad er en bachelor i Marketing Communications? Dette program for undersøgelse hjælper studerende får færdigheder og redskaber til at blive effektive marketingfolk i den moderne verden. Mange af de kurser fokusere på at hjælpe eleverne lære at kommunikere i dagens globale erhvervsklima. Der er kurser til strategi, reklame og public relations. I de fleste tilfælde, er de studerende forpligtet til at gå i skole på campus. Der kan dog være nogle programmer til rådighed for online eller fjernundervisning.

Der er flere fordele ved at forfølge en bachelor-grad. Dette studium kan give dig viden og færdigheder, som kan være nyttige i arbejdsstyrken.Derudover er der et stigende antal virksomheder, der har brug for hjælp med deres markedsføring. Som et resultat, er du sandsynligvis til at have flere jobmuligheder, når du opgraderer.

Omkostningerne ved at gå i skole for at modtage din BSc varierer, og normalt afhænger af skolen. Der er universiteter over hele verden med markedsføringsmateriale programmer, og hver skole opkræver et andet gebyr for undervisning. De fleste studerende føler, at udgifterne til skolegang er en investering i deres fremtidige karriere.

Studerende, der afslutter med en marketing kommunikation grad ofte kvalificeret til en række forskellige jobfunktioner. Nogle mennesker arbejder i marketingafdelinger for virksomheder over hele verden. De arbejder ofte i ledelse eller som strateger. Andre arbejder i public relations eller journalistik. Desuden er mange går på at arbejde for broadcast selskaber. Der er også muligheder for rådgivning.

Hvis du ønsker at lære mere om denne spændende fagområde, så er det en god idé at forske i programmer til rådighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
CIS Endicott International
Madrid-samfundet , Spanien

Marketing Communication er et program bestående af kurser inden for marketing og kommunikation med 126 krævede kreditter for en bachelorgrad, hvoraf 65 er afsluttet i de først ... +

Marketing Communication er et program bestående af kurser inden for marketing og kommunikation med 126 krævede kreditter for en bachelorgrad, hvoraf 65 er afsluttet i de første to år. Programmet tilbyder studerende generelle krav samt valgfag, der falder sammen med elevernes interesser, som eleverne selv kan vælge sammen med dekanen. For at kunne afslutte programmet på fire år, skal eleverne også deltage i et 12-kredit praktikophold. CIS / Endicott Studerende i Spanien kan færdiggøre det fireårige Marketing Communication American Bachelor's Degree-program helt i Madrid, der tjener en officiel Endicott College-grad eller vælger at afslutte de sidste to år på Endicott College i Beverly, Massachusetts eller et andet amerikansk college eller universitet i verden. -
BSc
Fuldtid
4 år
Engelsk
Jan 2021
20 Nov 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her