close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science er en bachelor-grad, der forbereder eleverne til at lancere en ny karriere. Bacheloruddannelser tager typisk fire år at gennemføre, og er udgangspunktet for mere avancerede uddannelsesprogrammer. Hvad er en bachelor i Medier og Design? Denne særlige grad program tog de studerende i både tekniske færdigheder og kreativt design. Ud over generel bachelor kursusaktivitete… Læs mere

En Bachelor of Science er en bachelor-grad, der forbereder eleverne til at lancere en ny karriere. Bacheloruddannelser tager typisk fire år at gennemføre, og er udgangspunktet for mere avancerede uddannelsesprogrammer.

Hvad er en bachelor i Medier og Design? Denne særlige grad program tog de studerende i både tekniske færdigheder og kreativt design. Ud over generel bachelor kursusaktiviteter, lærer eleverne ofte om fotografering, billedredigering, videoproduktion, lyd opsamling og interaktive medier. Kurser relateret til historien om medier, sociale konsekvenser af medieindustrien og designteori er også typisk en del af pensum. Som en del af teknisk uddannelse, kan eleverne lære at bruge en bred vifte af digitale medier software programmer, fagfolk bruger i marken. Studerende kan blive tilbudt yderligere kurser på et specialiseret område som video spil eller grafisk design.

En bachelorgrad hjælper forberede folk til professionelle arbejdsmiljøer og giver et fundament for en succesfuld karriere. Studerende kan lære at arbejde selvstændigt og som del af et større team. De har også ofte udvikle bedre lederskab og kommunikationsevner.

Undervisningen for en bachelorgrad i medier og design er i forhold til universitetets og afdelingens behov. Hvis du har et par gymnasier i tankerne, skal du kontakte indlæggelser afdelinger for information relateret til at koste.

Mange medier og design kandidater drages mod virksomheder, der leverer design tjenester til andre virksomheder. Nogle kandidater finde stillinger i store virksomheder, mens andre holder sig til små virksomheder og nystartede. Karriere fokusområder kan bestå af logo, grafisk og hjemmeside design, eller læne mere mod journalistik eller filmindustrien. Forretningsservice-minded kandidater kan begynde deres uafhængige design konsulentvirksomheder eller bruge deres færdigheder til at udvikle deres egne projekter.

En bachelor i Medier og Design kræver ofte hands-on træning, men mange kurser kan tilbydes gennem fjernundervisning programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Long Island University
New York , USA

Afdelingen tilbyder en omfattende Bachelor of Arts-grad, der enten kan følge et specialiseret koncentrationsområde eller et integreret spor afhængigt af den enkelte elevs fagl ... +

Afdelingen tilbyder en omfattende Bachelor of Arts-grad, der enten kan følge et specialiseret koncentrationsområde eller et integreret spor afhængigt af den enkelte elevs faglige, kreative og faglige mål. Et koncentrationsområde er en gruppering på 24 eller flere kreditter på et af følgende områder: Computer Graphics, Digital Design, Animation og Interactive Media; Digital lydproduktion og lyddesign; Film-, tv- og digitalvideoproduktion; Mediehåndtering; Fotografi / Digital fotografi. -
BSc
Engelsk
på universitet
 
The Manchester College
Manchester , Det Forenede Kongerige

Dette kursus er en bachelorgrad top-up grad designet til at introducere individer til erhvervslivet i medierne, digitale og kreative industrier.

Dette kursus er en bachelorgrad top-up grad designet til at introducere individer til erhvervslivet i medierne, digitale og kreative industrier. -
BSc
Fuldtid
Aug 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her