BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der modtager en Bachelor of Science kan lære værdifuld viden i et eller flere specifikke områder af undersøgelsen. Denne viden kan virke som en stor fundament for en mere avanceret grad, eller kandidater kan komme ind i arbejdsstyrken og begynde at opbygge værdifulde karriere.

Medier og kommunikation er et område af undersøgelsen med mange fordele for kandidater. Hvad er en bachelor i Medier og Kommunikation? Som en bacheloruddannelse, er de studerende ofte forpligtet til at tage centrale kurser i liberale kunst discipliner. De kan også være forpligtet til at tage koncentrationen kursusaktiviteter i digitale medier ledelse, mediehistorie, politik og digitale medier, og digital filmproduktion. Yderligere kurser kan omfatte redigering, media design og lydoptagelse. Disse programmer kan ofte være afsluttet i tre til fem år.

Fordelene ved at udfylde en grad i medier og kommunikation er enorme og oversætte til mange andre discipliner.Dette omfatter avancerede kritisk tænkning, større disciplin og kreativitet, og en evne til at tænke selvstændigt.

Omkostningerne ved at udfylde et medie og kommunikation program i høj grad afhænger af den institution, der tilbyder den grad. Undervisningen kan også variere fra nation til nation i verden. Studerende er også almindeligt ansvarlige for bøger og andre nødvendige forsyninger, og bør være forberedt på disse ekstra udgifter.

Kandidater fra disse programmer er ofte på forkant i deres nye karriere. Studerende kan have en øget chance for at få entry-level positioner i film og animation produktionsselskaber, tv-net, og gaming og web studios. Andre kan arbejde i in-house medier afdelinger eller blive iværksættere og starte deres egne medievirksomheder.For dem, der gerne den øgede karriere mobilitet, der kommer med ekstra uddannelse, kan eleverne også bruge disse programmer som trædesten til at forfølge graduate grader i interaktivt design, animation, media management og medielovgivning.

Mange medier og kommunikation bachelor 's programmer tilbydes nu online. At ansøge online og begynde din dannelsesrejse, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

 

 

5 Resultater i Medier og kommunikation Filter

Bachelor i videnskab i kommunikation

Medaille College
BSc
19 Jan 2021
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Forbered dig på en karriere, der strækker sig ud over traditionel kommunikation og medier, fra webdesign og styring af sociale medier til radio og tv. Med tre praktikophold og ...

Læs mere

Bachelor i videnskab i mediekommunikation

Full Sail University
BSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
20&nbsp;-&nbsp;29 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Uddannelsen Bachelor of Science i Media Communications er designet til at give en grundig forståelse af de færdigheder, der er nødvendige for at få succes i nutidens dynamiske ...

Læs mere

International bachelorkommunikation og medier

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam
BSc
BSc
06 Sep 2021
<
Fuldtid
<
3 år
01 Apr. 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Den internationale bachelorkommunikation og medier har en sammenlignende, international tilgang til kommunikation og medier. Takket være programmets lille og personlige opsætn ...

Læs mere

Bachelor i medievidenskab - journalistik

Mercy College
BSc
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Mercy College tilbyder innovative og udfordrende kurser for studerende, der forfølger karriere i aviser, magasiner, tv, radio, public relations og virksomhedskommunikation.

Læs mere

Bachelor i kommunikation i medieproduktion (bs)

Inter American University of Puerto Rico
BSc
<
Fuldtid
<
4 år
Spansk
på universitet

Den Bachelor of Science grad i Kommunikation i Medieproduktion giver en teoretisk og praksis udarbejdelse af indholdsproduktion for medierne. De områder af medierne, der er in ...

Læs mere