Kandidat

En bachelor eller Bachelor of Science er en bachelor-grad, der normalt tager tre til fem år. I løbet af dette studium, kan eleverne lære generelle og specialiserede kompetencer, der er nyttige for fremtidige uddannelses- eller arbejdsmuligheder.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Mellemamerikanske og caribiske nationer er rig på kultur, historie og kultur. De er stolte af deres gamle historie, og de fleste af de borgere tager stolthed og glæde i viser deres land til internationale øjne. Den unikke kulturelle landskab giver et one-of-a-kind møde, der er uadskillelig fra en følelse af spænding og erfaring. Mellemamerika er det ideelle sted at jorde sig i mens du nyder mere end et par af livets største fornøjelser.

Læs mere

Bachelor of Science, internationale relationer

University College Of The Caribbean
Online Fuldtid Deltid 3 - 4 år September 2019 Jamaica Kingston + 1 mere

Denne grad er designet til at udstyre de studerende med tilstrækkeligt kendskab til internationale forbindelser til at forstå de internationale dimensioner af deres valgte område. [+]

Bachelor of Science, International Relations (University of London)

Denne grad er designet til at udstyre de studerende med tilstrækkeligt kendskab til internationale forbindelser til at forstå de internationale dimensioner af deres valgte område, skabe en ramme for at forstå de internationale aspekter af problemer såsom miljøødelæggelse og økonomisk globalisering og hjælpe eleverne med at få en kritisk forståelse af den kerne litteratur og de vigtigste teoretiske problemstillinger inden for internationale forbindelser.

[-]

Bachelor of Science, bank og finans

University College Of The Caribbean
Online Fuldtid Deltid 3 - 4 år September 2019 Jamaica Kingston + 1 mere

Denne grad er designet til at give de studerende en forståelse af den måde, hvorpå finansielle formidlere og institutioner opererer, og strukturen og velfungerende finansielle markeder. [+]

Bachelor of Science, Banking and Finance (University of London) Denne grad er designet til at give de studerende en forståelse af den måde, hvorpå finansielle formidlere og institutioner fungerer, og struktur og funktion af de finansielle markeder; prisfastsættelsen af ​​finansielle aktiver og hvorfor, og hvordan virksomheder vælger og udstede forskellige typer af aktiver.

[-]

Bachelor of Science i informationsteknologi

University College Of The Caribbean
Online Fuldtid Deltid 4 - 5 år September 2019 Jamaica Kingston + 1 mere

Programmet er designet til at producere it-fagfolk, der er i stand til at anvende deres brede viden om informationsteknologi og forretningsmæssige spørgsmål til design og konstruktion af netværk, databaser eller hjemmesider til at løse organisatoriske spørgsmål. [+]

Bachelor of Science i Information Technology

Programmet er designet til at producere it-fagfolk, der er i stand til at anvende deres brede viden om informationsteknologi og forretningsmæssige spørgsmål til design og konstruktion af netværk, databaser eller hjemmesider til at løse organisatoriske spørgsmål. Graden forbereder også eleverne til at være i stand til at forstå konsekvenserne af informationssystemer i organisationer og give oplysninger støtte for beslutningstagning.

[-]

Bachelor i datalogi (bs)

Inter American University of Puerto Rico
Online Fuldtid 4 år January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Ponce San Juan San Germán + 7 mere

Programmet byder på et teoretisk og praktisk forberedelse til formål at udvikle fagfolk fokuseret på beherskelse af viden om de tekniske og diversificerede områder af disciplin. Desuden fremmer udviklingen af ​​logiske ræsonnement, analyser til problemløsning, programmeringsmetoder og anvendelse af værktøjer, der er forbundet med beregningen felt. [+]

Programmet byder på et teoretisk og praktisk forberedelse til formål at udvikle fagfolk fokuseret på beherskelse af viden om de tekniske og diversificerede områder af disciplin.

Desuden fremmer udviklingen af ​​logiske ræsonnement, analyser til problemløsning, programmeringsmetoder og anvendelse af værktøjer, der er forbundet med beregningen felt.

[-]