BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelor eller Bachelor of Science er en bachelor-grad, der normalt tager tre til fem år. I løbet af dette studium, kan eleverne lære generelle og specialiserede kompetencer, der er nyttige for fremtidige uddannelses- eller arbejdsmuligheder.

En studerende udfylde en miljømæssig studier program er parat til at arbejde i en række forskellige områder med fokus på at løse problemer med miljøet. Disse områder omfatter lov, uddannelse, forskning, teknik, ledelse og regeringen. En kandidat kan arbejde som lobbyist, naturforsker, park ranger eller miljøingeniør.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

4 Resultater i Miljøvidenskab, Canada Filter

Bachelor of Science i miljøvidenskab

Royal Roads University
BSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Du er en videnskabsmæssig og ambitiøs miljømæssig fagmand, der søger jobskabende tekniske færdigheder og erfaring i verden. Akkrediteret af ECO Canada (Environmental Careers O ...

Læs mere

Bachelor i miljøkemi og biokilder

UQAR
BSc
11 Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Fransk
på universitet

Bacheloruddannelsen i miljøkemi og bioressourcer tilbyder en unik tværfaglig uddannelse i Quebec, da 70% af kurserne inkluderer laboratoriearbejde og feltrejser.

Læs mere

Bachelor i miljøvidenskab

University of Manitoba
BSc
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Environmental Science undersøger de fysiske, kemiske og biologiske komponenter af Jordens miljø, dens forskellige systemer, og de komplekse måder, hvorpå de interagerer. Miljø ...

Læs mere

Bachelor i miljøvidenskab

Memorial University, Grenfell Campus
BSc
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Miljøvidenskabsprogrammet på Grenfell Campus, Memorial University, fokuserer på naturvidenskaberne og hvordan de øger bevidstheden og forståelsen af ​​miljøet.

Læs mere