BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science eller BSc er en bachelor uddannelse, der normalt varer mellem tre og fem år. Mens indskrevet i skolen, de studerende har mulighed for at træffe generelle og specialiserede klasser til at opnå kredit for graduering.

Målene for en miljømæssig studier program omfatter at finde måder at øge energieffektiviteten, minimere forureningen, øge miljøbevidstheden og tilskynde alternativ energianvendelse. Hovedfokus for studerende er at lære at vurdere og løse miljøproblemer.

 

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Stirling var historisk en af ​​de kongelige højborge i Kongeriget Skotland. Nu er det hjem til The University of Stirling, der har mellem 11 og 12 tusind studerende, der repræsenterer mere end 80 nationaliteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

3 Resultater i Miljøvidenskab, Stirling Filter

BSc (Hons) i økologi

University of Stirling
BSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
48 måneder
Engelsk
på universitet

Dette kursus dækker de centrale begrebsmæssige emner i økologi i videste forstand, men giver også mulige muligheder for at lære overførbare færdigheder og analysere økologiske ...

Læs mere

BSc (Hons) i Miljøvidenskab

University of Stirling
BSc
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
48 måneder
Engelsk
på universitet

Hvis du vil have en karriere, der tager fat på verdens mest presserende miljøudfordringer, er dette kurset for dig.

Læs mere

BSc (Hons) i miljøvidenskab og udendørs uddannelse

University of Stirling
BSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
48 måneder
Engelsk
på universitet

Hvis du vil have en sund videnskab grad, der også tager dig til at undervise og styre udendørs aktiviteter, er denne unikke grad designet til dig.

Læs mere