BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende forfølger en Bachelor of Science (BSc) kan se frem til mange muligheder efter endt uddannelse. Disse grader lægge grunden til mere avancerede studier og også give de nødvendige færdigheder for dem ivrige efter at bryde ind i karriere efter eget valg.

Hvad er en BSc i Multimedia? Denne grad kan give kunstnerisk skrå studerende en lang række metoder til at skabe både visuel kunst samt en række interaktive medier. Klasser består typisk af både praktisk træning og et nærmere kig på de teoretiske principper bag kunst og design. Studerende kan være medvidende om kurser relateret til grafik, web design, digital billedbehandling, fotografering, animation, og andre applikationer. Der er også lagt vægt på at udsætte studerende til den nyeste teknologi, som er afgørende for en omfattende uddannelse.

Optjening din bachelor 's grad i multimedier råd adgang til mange spændende muligheder i hele verden.Ved afslutningen af ​​undersøgelser, kan kandidater fortsætte arbejdet i en række forskellige kreative områder, hvilket ofte medfører en større følelse af tilfredshed end flere standard sysler.

En række faktorer kan påvirke den samlede undervisning omkostninger, herunder den tid, det tager at fuldføre et program samt det område, hvor en skole er placeret. Af denne grund, er studerende opfordres til at kontakte skolerne af interesse direkte for at få en præcis perspektiv.

Så vidt karriere, kan en bachelorgrad i Multimedia åbne døren til en række givtige jobmuligheder. Dette omfatter ansættelse inden for markedsføring og reklame, video produktion, og selv karriere i underholdningsindustrien på animation og gaming studios. Kandidater kan også sætte deres færdigheder til at arbejde i computersimulering, der har mange anvendelser inden for den private sektor for statslige organisationer.

Studerende over hele verden kan gøre brug af online-kurser fra uddannelsesinstitutionerne i deres valg. Dette gør at få en givende uddannelse langt lettere, hvilket er afgørende for en succesfuld karriere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

4 Resultater i Multimedia Filter

Bachelor of Science (Honours) i internet- og multimedieteknologier

Hong Kong Polytechnic University
BSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
4 år
31 May 2021
Engelsk
på universitet

Efter den hurtige udvidelse og formidling af informations- og intelligente kommunikationsteknologier i vores daglige liv har fagfolk inden for kommunikationsnetværk, multimedi ...

Læs mere

Bachelor / kandidatgrad i informationsteknologi og multimedier

Castelo Branco University of Applied Sciences
BSc
<
3 år
Portuguese (Portugal)
på universitet

Professional Training stand til at designe, implementere og vedligeholde softwareapplikationer og informationssystemer, og er specielt velegnet til udvikling af applikationer ...

Læs mere

BSc (den) med speciale i multimedie-teknologi

SLIIT COMPUTING
BSc
Jan 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Interaktiv multimedieværktøjer, Gaming Technologies og Animation Design er kernen i dette ene år (2 semestre) kursus. Hvis du har studeret Diplom i Information Technology på S ...

Læs mere

Bachelor of Science i multimedie kunst og videnskab

Mapúa Institute of Technology
BSc
Nov 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette program er designet til at uddanne studerende til at blive nutidige billedkunstnere og interaktive medier designere. Integration

Læs mere