57 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Filippinerne for 2024

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Filippinerne for 2024Filter
    • Solano, Filippinerne

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Giver i de grundlæggende elementer i anlægsarbejder, der vil sikre artikulation og forståelse af karakteren af ​​hans / hendes særlige rolle i samfundet og konsekvenserne af deres arbejde på civilisationens fremskridt. Kandidater skal have solid baggrund på de grundlæggende principper for matematik, naturlige, fysiske og allieret videnskab, og viden om Civil Engineering discipliner med vægt på grundlæggende viden, overdrages, og livslang læring ...

    • Manila, Filippinerne

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Dette program er designet til at integrere teori og tekniske færdigheder til at udstyre de studerende med en stærk ledelse og service

    • Dumaguete, Filippinerne

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    I 1999 blev den UFCC tjenester yderligere udvidet til at omfatte anden computer grad udbud af CBA, Bachelor of Science i Information Technology.

    • Quezon City, Filippinerne

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    The College of Business Administration klæber til det primære mål for en virksomhed uddannelse gearet til at forberede eleverne til personligt frugtbare og socialt nyttige karriere i et akademisk miljø ledende til opnåelse af kompetence i

    • Naga, Filippinerne

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Science i digital illustration og animation sigter mod at producere fagfolk inden for det nye nye felt inden for digital illustration og animation. Reklame- og underholdningssektoren bevæger sig hurtigt i retning af at bruge computere og digitale teknologier til at producere mere attraktive reklame- og underholdningsprodukter.

    • Pasig, Filippinerne

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Science in Accountancy (BSA) -programmet lærer de studerende det grundlæggende i regnskabsfaget. Programmet adresserer informationsteknologiens relevans gennem regnskabsmæssige emner såsom computerfundamenter, computerapplikationer i erhvervslivet og edb-regnskabssystemer.

    • Manila, Filippinerne

    På campus

    Engelsk

    Programmet Elektroteknik har til formål at give de studerende (1) det grundlæggende inden for elektroteknik; (2) de moderne metoder og praksis inden for dette tekniske område, hærdet med filippinske krav og betingelser; og (3) i instruktion og praksis i analysemetoderne ved hjælp af de grundlæggende principper for fysik, mekanik og matematik til løsning af elektrotekniske problemer.

    • Quezon City, Filippinerne

    På campus

    Engelsk

    BS i datalogi (BS CS) -programmet giver et stringent fundament i både de teoretiske og praktiske aspekter af computing. Kernekompetencekurser giver de studerende en intensiv baggrund i at skrive komplekse softwaresystemer og design og sammenkobling af computere.

    • Quezon City, Filippinerne

    På campus

    Engelsk

    College of Accountancy har til formål at blive anerkendt som den førende institution for akademisk ekspertise inden for professionel regnskabsuddannelse, der producerer højt kompetente regnskabsuddannede, der besidder den viden, færdigheder og værdier, der forbereder dem til at konkurrere og være lydhøre over for samfundets behovsudfordringer ved nye globale tendenser .

    • Manila, Filippinerne

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Science in Chemical Engineering (ChemE) læseplanen giver den studerende den viden og de færdigheder, der er nødvendige for fremtidig ledelse og global konkurrenceevne i udøvelsen af kemiteknikfaget. Det giver et rigt miljø for forskning og for at indfange kristne værdier, der er forskellige for Thomasian ingeniører.

    • Quezon City, Filippinerne

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) -programmet er et 4-årigt kursus, der er designet til at udstyre de studerende med den nødvendige viden, færdigheder og holdning som forberedelse til at blive medlem af gæstfrihedsindustrien enten som en del af den vigtige menneskelige ressource i deres valgte felter på hoteller, resorts, restauranter eller catering eller ved at starte deres egen virksomhed inden for et af disse områder.

    • Dasmariñas, Filippinerne

    På campus

    Engelsk

    Industrial Engineering (IE) er et uddannelsesprogram, der er rettet mod en disciplineret og systematisk tilgang til design, forbedring, implementering og evaluering af et integreret system af mennesker, materiale, information, udstyr og energi for at opnå maksimal effektivitet, produktkvalitet og investeringsafkast.

    • Quezon City, Filippinerne

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Science in Computer Science Program giver eleverne mulighed for at designe og oprette algoritmisk kompleks software og udvikle nye og effektive algoritmer til at løse forskellige computerproblemer. Programmet beskæftiger sig primært med software og softwaresystemer: deres teori, design, udvikling og anvendelse.

    • Manila, Filippinerne

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Programmet Leisure and Tourism Management (LTM) er designet til at forberede dig til at blive karriere-specialister og beslutningstagere inden for fritids- og turismeindustrien i Filippinerne og i udlandet.

    • Pasig, Filippinerne

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Menneskekapitaludviklingsprogrammet for UA & P School of Education er den første af sin art i landet. Det sigter mod at producere kandidater, der kan designe, gennemføre, styre og vurdere lærings- og arbejdspladsprogrammer, der kan hjælpe enkeltpersoner og grupper i forskellige typer organisationer til at forbedre deres præstationer, produktivitet og beskæftigelsesegnethed.