75 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Polen for 2024

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Polen for 2024Filter
    • Gdańsk, Polen

    Fuldtid

    7 semestre

    På campus

    Engelsk

    Formålet med studierne er at uddanne specialister inden for bredt forstået maskinteknik, som omfatter konstruktion, fremstilling og drift af maskiner. Uddannelsen omfatter forelæsninger, øvelser og laboratorieundervisning i grundlæggende emner inden for maskinteknik, leveret til de studerende i løbet af de første fire semestre. Professionelle valgfag af specialet Design- og produktionsteknik gennemføres på de sidste tre semestre.

    • Warsaw, Polen

    Fuldtid

    42 Måneder

    På campus

    Engelsk, Polere

    Studiet i Mechanical Engineering giver dimittenderne en omfattende teknisk uddannelse og mulighed for at vælge deres egen udviklingsvej. De tilgængelige specialer giver dig mulighed for at finde ud af, hvad der interesserer dig mest inden for mekanik og maskinkonstruktion.

    • Olsztyn, Polen

    Fuldtid

    7 semestre

    På campus

    Engelsk

    Programmet med den engelsklærede bachelorstudie fokuserer på problemer relateret til miljøteknik og bæredygtig udvikling. Kandidater vil have tekniske færdigheder baseret på generel viden om grundlæggende emner som matematik, fysik, kemi og mikrobiologi.

    • Częstochowa, Polen

    Fuldtid

    7 semestre

    På campus

    Engelsk

    • Online Poland

    Fuldtid

    7 semestre

    På campus

    Engelsk

    Fakultetet for Byggeri og Anlæg er en af de største fakulteter i Cracow University of Technology og er også blandt de mest fremtrædende polske fakulteter, der uddanner potentielle civilingeniører. Vores fakultet tilbyder 14 specialer, herunder byggeri og ingeniørstrukturer, vejteknik, jernbaneteknik, materialemekanismer og strukturer, broer og underjordiske strukturer, teknologi og ledelse af byggeri. Akkrediteret af det europæiske netværk for akkreditering af ingeniøruddannelse

    • Kraków, Polen

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Earth Sciences in a Changing World er et tværfagligt bachelorprogram, der tilbyder et strengt internationalt og sammenlignende perspektiv på det moderne globale system. Dens mission er at fremme kreativ tænkning om komplekse globale problemer og at udstyre eleverne med de analytiske værktøjer og tværkulturel forståelse til at guide dem i den proces. Hovedmålet med programmet er at give grundlæggende viden inden for geografi, geologi og menneskeskabte transformationer i miljøet og deres indvirkning på lokalsamfundenes liv og globale forandringer.

    • Warsaw, Polen

    Fuldtid

    8 semestre

    På campus

    Engelsk

    Miljøteknik forbereder eleverne til at arbejde i virksomheder, administration, planlægning og design kontorer eller konsulentfirmaer.

    • Wrocław, Polen

    Fuldtid

    7 semestre

    På campus

    Engelsk

    Dette program forbereder kandidaterne til kreativt ingeniørarbejde inden for maskindesign, maskindrift og fremstillingsprocesser. Den studerende vil være fortrolig med grundlæggende metoder, teknikker, værktøjer og materialer, der bruges til at løse tekniske opgaver inden for maskinteknik. Den studerende erhverver en retningsbestemt specialitet ved at studere mekanik, maskinteori, principper for maskindesign, termodynamik, computerstøttet teknik og fremstillingsteknologi. Programmet giver pålidelig grund til at tage et job i ethvert segment af industri og tjenester, hvor design, produktion eller vedligeholdelse af maskiner og udstyr er afgørende for en virksomhed.

    • Gliwice, Polen

    Fuldtid

    7 semestre

    På campus

    Engelsk

    Målet med uddannelsen Maskinteknik ved Silesian University Of Technology (Fakultet for maskinteknik) er at opbygge de studerendes tekniske viden, der betragtes som teoretisk baggrund og praktiske tekniske problemer.

    • Poznań, Polen

    Fuldtid

    7 semestre

    På campus

    Engelsk

    Graduate Engineering studier giver viden om grundlæggende problemer med automatisering og robotik: dynamiske systemer, signalbehandling, robot kinematik, komponenter og industriel automatisering udstyr, design og programmering af mikroprocessorsystemer, industrielle controllere, sensorer og vision systemer.

    • Kielce, Polen

    På campus

    Polere, Engelsk

    Kandidater er forberedt teoretisk og praktisk til at påtage sig og løse tekniske problemer inden for design af mekaniske apparater og køretøjer samt tekniske systemer og teknologiske processer såvel som inden for deres optimale drift og kontrol og automatisering af produktionsprocesser.

    • Podkarpacka, Polen

    På campus

    Engelsk

    Computervidenskabstudier ved UITM er praktiske - de forbereder sig på erhvervet. Dette er garanteret, fordi der er brugte undervisningsprogrammer og teknologier fra kendte it-virksomheder som Microsoft, Oracle, Google og mange andre.

    • Łódź, Polen

    På campus

    Polere

    Kernenes læseplan for datalogikurset er i fuld overensstemmelse med alle standarder for ministeriet for videnskab og videregående uddannelse (MNiSW), og det gør det muligt for sine kandidater at fortsætte deres uddannelse på kandidatuddannelser på WSInf eller enhver anden videregående uddannelsesinstitution i Polen, hvis læseplaner opfylder kravene i MNiSW.

    • Wrocław, Polen

    På campus

    Engelsk

    Digital teknologi gennemsyrer vores samfund. Derfor åbner studiet det muligheden for en spændende karriere i IT-branchen. Den digitale sfære handler ikke kun om at forbedre effektiviteten; det forbedrer forretningsmulighederne, kan forme en virksomheds udvikling og kan påvirke den måde, folk fungerer på. Innovationer inden for teknologi har forbedret driften i virksomheder og regeringer i alle størrelser, og gennem it kan små virksomheder hurtigt blive succesrige på verdensplan.

    • Torun, Polen

    På campus

    Polere

    Ingeniørstudier inden for datalogi lærer brugen af informationsteknologier på forskellige digitale transmissionsplatforme: startende fra internetradio, gennem animationer, tredimensionel grafik og slutter med teknologier, der anvendes i tv. IT-projekter svarer til de studerendes interesser og færdigheder.