Professionsuddannelse

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor studieforløb, der tager eleverne tre til fem år at gennemføre. Mens det i skolen, komplet studerende en bred vifte af kurser for at forberede sig til yderligere uddannelse eller fremtidige jobmuligheder.

De, der forfølger professionelle studier ofte opleve, at et sådant program er en fremragende måde at forberede sig til en karriere efter endt uddannelse. Emnerne i disse uddannelser kan omfatte industri-specifikke oplysninger, generelle faglige principper, eller vigtige færdigheder, såsom lederskab.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Læs mere

Bachelor i samfundsvidenskab

Vrije Universiteit Brussel
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Belgien Brussels

Vrije Universiteit Brussel og Gent Universitet tiltræder akademiske kræfter for at tilbyde dig landingsbanen, der lancerer din kosmopolitiske fremtid: Bachelor of Science in Social Sciences (BScSS). Fordi selv førende globale borgere laves på et bestemt sted, på et bestemt tidspunkt. BScSS blev omhyggeligt designet til at bringe det bedste af sociologi, statsvidenskab og kommunikationsstudier sammen i et unikt engelsk undervist bachelorprogram. Og når den bedste af de bedste kolliderer, tager en udfordrende, men alligevel læsende pensum form. [+]

En mest magtfulde trojka: Sociologi, Statsvidenskab, Kommunikationsstudier

Tre afgørende discipliner til at opbygge en dyb forståelse af nutidens samfund. Ved at nedbryde væggene omkring tre samfundsvidenskaber, giver den engelsklærte Bachelor of Science i det samfundsvidenskabelige program (BScSS) dig mulighed for at bygge faste broer mellem dem. Og det er netop den slags grundlæggende færdighed, du kan tage med dig, uanset hvor du går - for eksempel mod et specialiseret masterprogram og senere en blomstrende europæisk karriere.

Gå til programmets hjemmeside

Programmets analytiske tilgang indebærer, at kerneuddannelserne skiftes med såkaldte "tværfaglige" . Fordelen ved denne kloge blanding? Det lærer dig at skifte mellem og kombinere indsigt i sociologi, statsvidenskab og kommunikationsstudier. Med andre ord: Du lærer at analysere komplekse sociale problemer fra flere vinkler. Berigende begreber i forskellige samfundsvidenskaber ved at konfrontere dem med hinanden giver dig en anden vigtig kant. Det gør teoretisk viden til et materielt aktiv for at undersøge den sociale virkelighed. Dette er selvfølgelig en stor fordel for din fremtidige arbejdsgiver (e), især da BScSS-programmet også udstyrer dig med et omfattende metodologisk værktøjssæt. Dette er værdifuld viden, du vil bære sammen med hele din karriere - det bliver ikke alder, og det vil især tjene dig godt i den data-drevne fremtid.... [-]