close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Zürich

Studerende, der tjener en BSc (Bachelor of Science) har mulighed for at begynde en karriere i deres valgte fagområde. En Bachelor i både videnskab-relaterede og ikke-videnskabelige felter kan være tjent på skoler over hele verden.Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer… Læs mere

Studerende, der tjener en BSc (Bachelor of Science) har mulighed for at begynde en karriere i deres valgte fagområde. En Bachelor i både videnskab-relaterede og ikke-videnskabelige felter kan være tjent på skoler over hele verden.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Schweiz, officielt Schweiziske Forbund er en føderal parlamentarisk republik bestående af 26 kantoner med Bern som sæde for de føderale myndigheder. Schweiz 's uafhængighed og neutralitet har længe været hædret af de store europæiske magter. Schweiz er et fredeligt, velstående og stabil moderne markedsøkonomi med lav ledighed.

Zürich er hjemsted for over 60 tusinde mennesker på 20 universiteter og endog mere på andre videregående skoler. Det er også kendt for teknologi og anvendte videnskaber, primært ved at vinde præmier på europæiske og internationale konventioner, og ved at producere Noble prismodtagere.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Zürich. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Zürich. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Zürich og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Zürich og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Zürich direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i Schweiz
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Alfred Nobel Open Business School
Zürich, Schweiz

Det overordnede mål med kvalifikationen er at udvikle viden, forståelse og dygtighed i coaching og mentorering, så disse teknikker kan bruges effektivt i og på tværs af organi ... +

Det overordnede mål med kvalifikationen er at udvikle viden, forståelse og dygtighed i coaching og mentorering, så disse teknikker kan bruges effektivt i og på tværs af organisationer, der arbejder inden for erhvervsliv og uddannelse. Kvalifikationen etablerer forbindelsen mellem coaching, mentorordning og opfyldelsen af personlige og organisatoriske mål. Det giver eleverne mulighed for at udvikle viden og forståelse i både mentor- og coachingsteknikker. -
BSc
Deltid
2 - 6 semestre
Engelsk
Online