close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Taoyuan

En Bachelor of Science (BSc) er en postsecondary grad, der tilbydes i en række forskellige fagområder. Programmer er tilgængelige på universiteter og colleges over hele verden, og de tager mellem tre og fem år at færdiggøre.Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige on… Læs mere

En Bachelor of Science (BSc) er en postsecondary grad, der tilbydes i en række forskellige fagområder. Programmer er tilgængelige på universiteter og colleges over hele verden, og de tager mellem tre og fem år at færdiggøre.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Taiwan (Traditionel Kinesisk: 台湾 eller 台湾, forenklet kinesisk: 台湾 Tai WAN) er en nation, som er hjemsted for mere end 23 millioner mennesker og er et af de tættest befolkede steder i verden. Den mest prestigefyldte universitet er National Taiwan University.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Taoyuan. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Taoyuan. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Taoyuan og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Taoyuan og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Taoyuan direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i Taiwan
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Ming Chuan University
Taoyuan, Taiwan

Applied Computing program (AC) er det første it-program i Taiwan, der udelukkende udføres på engelsk i løbet af fire år. Det blev grundlagt i 2003. AC er et globaliseret progr ... +

Applied Computing program (AC) er det første it-program i Taiwan, der udelukkende udføres på engelsk i løbet af fire år. Det blev grundlagt i 2003. AC er et globaliseret program med hensyn til kursusindhold, kilder til lærere, praktikophold og fremtidig beskæftigelse. Programmets mål er klart defineret. Alle lærerne er professionelle og entusiastiske. Undervisningsmaterialerne er tilpasset til studerende. Programmet bekymrer sig om både teknologi, udstyr og kulturer. De kandidaters forestillinger i brancherne har været fremragende og yderst roste. -
BSc
4 år
Engelsk
på universitet
Online