BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bacheloruddannelse giver de studerende med de grundlæggende principper for deres valgte område, som er repræsenteret ved en bachelorgrad. Efter endt uddannelse, bør du hvad det kræver at indtaste din karriere. Alternativt kan du vælge at fortsætte din uddannelse ved at tilmelde dig i en master 's program.

Hvad er en BSc i Television Studies? Den Bachelor of Science i dette område er meget velegnet til studerende, der er interesseret i film og tv teori. Kandidater normalt fortsætte et felt på kritiske side, men det er også muligt at arbejde i produktionen, især hvis der træffes tv undersøgelser sammen med produktions- kurser. Undersøgelsen omfatter normalt publikum, historie, kritik og film teori. Historie og anvendelse af tv har ofte en særlig stærk vægt.

Studerende, der tjener en grad i tv-studier til stor gavn. Ikke alene er underholdningsindustrien meget store og rentable, det giver mange arbejdspladser til dem, der indtaster dette område.I sagens natur, tv-branchen kræver mange medarbejdere, så der er mange arbejdspladser til rådighed for kandidater.

Ligesom næsten alle kollegium programmer, varierer tv studier kurser i omkostningerne betydeligt. Du skal tænke grundigt over skolen, programmet, og længden og land for undersøgelsen, fordi disse faktorer vil påvirke undervisningen. Ordentlig forskning bør ske, inden der træffes afgørelse, og indskrive.

Karrierer til rådighed for kandidater afhænger af, om de ønsker at udøve produktionen eller kritik. Der er især mange jobs for produktionssiden. Du bør specialisere mens han studerede, så du kan forfølge en karriere i lys, sæt, kostume, eller prop design, ydelse eller fotografering retning, der producerer eller manuskriptforfatter. På den kritiske side, der er færre, men stadig mange karrieremuligheder. Disse omfatter journalistik, uddannelse, kritik og markedsføring.

Hvis du er interesseret i tv-industrien, tjener en bachelorgrad i tv studier er et glimrende sted at starte. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

2 Resultater i Tv-videnskab Filter

Bachelor i medievidenskab - Radio- og fjernsynsproduktion

Mercy College
BSc
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Programmet Mediestudier tilbyder en specialisering inden for radio- og fjernsynsproduktion med et udfordrende studiekursus inden for tekniske og ikke-tekniske færdigheder. Det ...

Læs mere

BSc film & tv-produktion (Hons)

University of Greenwich
BSc
<
Fuldtid
<
3 uger
Engelsk
på universitet

Dette program tilbyder en bred base til produktion og post produktion, herunder kamera, studio roller, redigering færdigheder, digital compositing og visuelle effekter. Præsen ...

Læs mere