close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Clarion

Studerende indskrevet på et universitet kan forfølge en bachelorgrad eller Bachelor of Science grad. Dette er en populær bachelor studie program, der kan hjælpe eleverne få værdifulde færdigheder i forbindelse med arbejdsstedet eller yderligere uddannelsesmæssige sysler.  Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Fo… Læs mere

Studerende indskrevet på et universitet kan forfølge en bachelorgrad eller Bachelor of Science grad. Dette er en populær bachelor studie program, der kan hjælpe eleverne få værdifulde færdigheder i forbindelse med arbejdsstedet eller yderligere uddannelsesmæssige sysler.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Clarion. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Clarion. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Clarion og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Clarion og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Clarion direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Clarion University of Pennsylvania
Clarion, USA

Studerende, der tjener Clarion Universitys 120-kredit Bachelor of Science i medicinsk billeddannelsesvidenskab, vælger mellem radiologisk teknologi eller ultralydskoncentratio ... +

Studerende, der tjener Clarion Universitys 120-kredit Bachelor of Science i medicinsk billeddannelsesvidenskab, vælger mellem radiologisk teknologi eller ultralydskoncentration (sonografi). Begge koncentrationer er designet som to-plus-to-programmer. Programmerne har en akademisk forberedelse på to år (60 semester timers videnskab og almen uddannelse) på enten Venango eller Clarion campus. Den radiologiske teknologikoncentration fortsætter med et to-årigt program med et klinisk studie (60 semestertimer) på en af seks JRCERT-akkrediterede, hospitalbaserede skoler inden for radiologisk teknologi. Ultralydskoncentrationen fortsætter med et to-årigt program for klinisk undersøgelse i sonografi (60 semestertimer) ved Great Lakes Institute of Technology. Ansøgning til et tilknyttet klinisk sted inden for radiologisk teknologi eller sonografi forekommer typisk i andet halvår af andet år. Clarion tilbyder også en online grad færdiggørelsesmulighed. Denne mulighed er begrænset til personer, der allerede er godkendt som radiologiske teknologer, sonografer, nuklearmedicinske teknologer, strålebehandlere eller medicinske dosimetrister, og som har gennemført et korrekt akkrediteret uddannelsesprogram. Disse personer kan nemt afslutte Bachelor of Science i medicinsk billeddannelsesvidenskab online grad. -
BSc
Engelsk
Sep 2021
Online