close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Grand Rapids

Studerende indskrevet på et universitet kan forfølge en bachelorgrad eller Bachelor of Science grad. Dette er en populær bachelor studie program, der kan hjælpe eleverne få værdifulde færdigheder i forbindelse med arbejdsstedet eller yderligere uddannelsesmæssige sysler.  Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdels… Læs mere

Studerende indskrevet på et universitet kan forfølge en bachelorgrad eller Bachelor of Science grad. Dette er en populær bachelor studie program, der kan hjælpe eleverne få værdifulde færdigheder i forbindelse med arbejdsstedet eller yderligere uddannelsesmæssige sysler.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Hjem til den 38. præsident for USA Gerald Ford, og 188.000 indbyggere, Grand Rapids er en by beliggende vest Michigan. Rangeret som den næststørste i staten, byen huser flere gymnasier og universiteter inden for sine grænser. Forskellige grader, mestre, og ph.d.-programmer inden for teknologi og biologi tilbydes her blandt andre.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Grand Rapids. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Grand Rapids. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Grand Rapids og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Grand Rapids og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Grand Rapids direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Davenport University
Grand Rapids, USA

Forbered dig på en efterspurgt karriere inden for computerinformationssystemer (CIS) med en grad af computerinformationssystemer fra Davenport University .

Forbered dig på en efterspurgt karriere inden for computerinformationssystemer (CIS) med en grad af computerinformationssystemer fra Davenport University . -
BSc
Engelsk
Sep 2021
på universitet
Online