close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Peru

En bachelor eller Bachelor of Science er en bachelor-grad, der normalt tager tre til fem år. I løbet af dette studium, kan eleverne lære generelle og specialiserede kompetencer, der er nyttige for fremtidige uddannelses- eller arbejdsmuligheder.Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at… Læs mere

En bachelor eller Bachelor of Science er en bachelor-grad, der normalt tager tre til fem år. I løbet af dette studium, kan eleverne lære generelle og specialiserede kompetencer, der er nyttige for fremtidige uddannelses- eller arbejdsmuligheder.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Peru. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Peru. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Peru og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Peru og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Peru direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Peru State College
Peru, USA +1 Mere

Criminal Justice store er et tværfagligt samfundsvidenskabeligt læseplan, der er fokuseret på udvikling af praktiske færdigheder og viden til professionelle karrierer inden fo ... +

Criminal Justice store er et tværfagligt samfundsvidenskabeligt læseplan, der er fokuseret på udvikling af praktiske færdigheder og viden til professionelle karrierer inden for retsvæsenet feltet. -
BSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
Online
 
Peru State College
Peru, USA +1 Mere

Den Psykologi store forbereder de studerende til kandidatoverbygningen samt til en karriere, hvor stærke menneskelige tjenester færdigheder er nødvendige.

Den Psykologi store forbereder de studerende til kandidatoverbygningen samt til en karriere, hvor stærke menneskelige tjenester færdigheder er nødvendige. -
BSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
Online