close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Milwaukee

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor studieforløb, der tager eleverne tre til fem år at gennemføre. Mens det i skolen, komplet studerende en bred vifte af kurser for at forberede sig til yderligere uddannelse eller fremtidige jobmuligheder.Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, a… Læs mere

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor studieforløb, der tager eleverne tre til fem år at gennemføre. Mens det i skolen, komplet studerende en bred vifte af kurser for at forberede sig til yderligere uddannelse eller fremtidige jobmuligheder.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Milwaukee er beliggende på den sydvestlige kyst af Lake Michigan. Milwaukee er kendt for sejlsport, windsurfing, kitesurfing, vandsportsfaciliteter langs Lake Michigan. Talrige højt rangeret universiteter og højere læreanstalter gør Milwaukee rangeret sjette i elevgruppe.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Milwaukee. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Milwaukee. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Milwaukee og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Milwaukee og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Milwaukee direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Cardinal Stritch University
Milwaukee, USA

Designet til den voksne bachelorstuderende, dette program kombinerer praktisk karriere erfaring til erhvervslivet og ledelsesteori.

Designet til den voksne bachelorstuderende, dette program kombinerer praktisk karriere erfaring til erhvervslivet og ledelsesteori. -
BSc
Deltid
Engelsk
på universitet
Online