Filter
BS
Mellemamerika og Caribien

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor studieforløb, der tager eleverne tre til fem år at gennemføre. Mens det i skolen, komplet studerende en bred vifte af kurser for at forberede sig til yderligere uddannelse eller fremtidige jobmuligheder.

De, der forfølger uddannelse som en karriere vil gennemgå kurser, der er designet til at uddanne kommende pædagoger. Heldigvis er der en bred vifte af kurser for studerende, der ønsker at supplere eventuelle undervisning legitimationsoplysninger. Disse kurser tilbydes på forskellige institutioner i hele verden.

Mellemamerika er den region i Nordamerika beliggende mellem den sydlige grænse i Mexico og den nordvestlige grænse Colombia i Sydamerika. Den består af Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica og Panama.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Uddannelse, Mellemamerika og Caribien

Other options within this field of study:
University of the Virgin Islands

Forberedelse til gymnasielærere involverer (i) opfylder de generelle uddannelseskrav til bachelorgrad og (ii) med hovedfag i engelsk, humaniora, matematik, naturvidenskab ... [+]

Bachelor of Science i Sekundær Forberedelse

Forberedelse til gymnasielærere involverer (i) opfylder de generelle uddannelseskrav til bachelorgrad og (ii) med hovedfag i engelsk, humaniora, matematik, naturvidenskab eller samfundsvidenskab.

Optagelse til både de elementære og sekundære programmer, som begge begynder med Education 250, er ved anvendelse. Kommende studerende opfordres til at søge i begyndelsen af ​​deres sophomore år. Optagelse kan normalt sikret ved andet halvår af sophomore år.

Personer, der forbereder sig til ungdomsuddannelserne er forpligtet til at tjene mindst karakteren "C" i alle de krævede uddannelser. (Alle uddannelser store selskaber der har til hensigt at opfylde certificeringskravene til undervisning i USA Virgin Islands skal fuldføre 342).... [-]

Amerikanske Jomfruøer Charlotte Amalie USA
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerikanske Jomfruøer
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Charlotte Amalie
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

)
1
September 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk