$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En af de mest populære valg for en bachelorgrad er en Bachelor of Science (BSc). Uddannelsen omfatter en bred vifte af specialer, der går ud over rammerne for naturvidenskab til at omfatte emner fra erhvervslivet til teknik. Hvad er en bachelor i Development Planning? Denne bachelorgrad er designet til at forberede de studerende til en karriere i byområder, landdistrikter og nogle gange endda… Læs mere

En af de mest populære valg for en bachelorgrad er en Bachelor of Science (BSc). Uddannelsen omfatter en bred vifte af specialer, der går ud over rammerne for naturvidenskab til at omfatte emner fra erhvervslivet til teknik.

Hvad er en bachelor i Development Planning? Denne bachelorgrad er designet til at forberede de studerende til en karriere i byområder, landdistrikter og nogle gange endda industriel planlægning på både lokalt og nationalt niveau. De kursusaktiviteter ofte kombinerer studier i økonomi, sociale og miljømæssige politikker, fattigdomsbekæmpelse og ressourcestyring. Den nøjagtige omfang varierer fra institution til institution. Studerende også ofte lære om de regler, der påvirker udviklingen i deres område. De fleste programmer har også et stærkt fokus på forskning teknikker.

Forståelsen af ​​de sociale realiteter, der påvirker et område, og hvordan de relaterer til miljømæssige, politiske og kulturelle påvirkninger efterlader kandidater med et unikt perspektiv af verden. De analytiske og forskning færdigheder opnået kan vise sig uvurderlig i både deres personlige og professionelle liv.

Omkostningerne ved dette program afhænger af flere faktorer: det land, hvor du studerer, et universitet eller du vælger, og varigheden af ​​programmet. Derfor er det tilrådeligt at kontakte indlæggelser afdelingen direkte for mere information.

Kandidater med en Bachelor of Science i Development Planning har ofte vælge at forfølge en karriere i den private sektor (banker, private konsulentvirksomheder, ikke-statslige organisationer) eller i den offentlige sektor; de måske endda have mulighed for at arbejde internationalt. Omfanget af deres arbejde kan omfatte forskning, oprettelse politik, projektledelse, byplanlægning, eller et væld af andre opgaver og projekter.Det er en del af det, der gør denne grad så tiltalende.

Dette program kan findes på forskellige universiteter og højere læreanstalter i et væld af lande. For dem, der har svært ved at tilmelde grund af personlige forpligtelser som arbejde eller familie, nogle skoler tilbyder endda mulighed for at studere på deltid eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Imperia Institute of Technology
Putrajaya, Malaysia

BSc (Hons) Ejendomsadministration

BSc (Hons) Ejendomsadministration -
BSc
3 år
Engelsk
Jan 2022
på universitet