Filter
BS
Det Forenede Kongerige Wales Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science eller BSc er en bachelor uddannelse, der normalt varer mellem tre og fem år. Mens indskrevet i skolen, de studerende har mulighed for at træffe generelle og specialiserede klasser til at opnå kredit for graduering.

Studerende, der studerer byudvikling kan lære at analysere bypolitikken og udvikle kvarteret handlingsplaner. Programmer kan fokusere på temaer som urban boliger, finansiering urban infrastruktur, byggemodning, integreret planlægning og forvaltning af bymiljøet.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Byudvikling, Wales

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Cardiff Metropolitan University

Gennem samråd med Chartered Institute of Housing (CIH), studerende og arbejdsgivere, er bacheloruddannelserne på Cardiff Met designet til at afspejle sektorens krav og si ... [+]

Kursusoversigt

Gennem samråd med Chartered Institute of Housing (CIH), studerende og arbejdsgivere, er bacheloruddannelserne på Cardiff Met designet til at afspejle sektorens krav og sikre, at vores kandidater er udstyret med de relevante viden og faglige færdigheder, der kræves i markedsplads. Den faglige kvalifikation er fuldt integreret i boligstudierne.

Fuldtidsstuderende har mulighed for at gennemføre et praktikplaceringsmodul, som efter en vellykket gennemførelse som et led i uddannelsen vil give dem ret til fuldt charteret medlemskab af Chartered Institute of Housing (CMCIH)

Programmerne følger 2014 CIH Professional Qualification specifikationen og omfatter fire temaer:... [-]

Det Forenede Kongerige Cardiff
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk