$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres fagområde. Mens graden ofte er relateret til kurser i science rige, kan eleverne i ikke-videnskabelige felter også optjene en bachelorgrad. Et program i business management understreger vigtigheden af ​​organisationsstrukturen og ledelsesmæssige politikker i forskellige virksomhedskulture… Læs mere

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres fagområde. Mens graden ofte er relateret til kurser i science rige, kan eleverne i ikke-videnskabelige felter også optjene en bachelorgrad.

Et program i business management understreger vigtigheden af ​​organisationsstrukturen og ledelsesmæssige politikker i forskellige virksomhedskulturer indstillinger. Emner som marketing, human resource management, regnskab, og omstrukturering vil undertiden blive dækket.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Nordirland (også ofte kaldet Ulster) er ikke stort efter område, men det har 30% af øens befolkning. Der er to primære universiteter, ét beliggende i Belfast og en anden i Derry og Jordanstown.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Queen's University Belfast
Belfast, Det Forenede Kongerige

Denne grad giver de studerende viden og forståelse for en bred vifte af ledelsesspørgsmål, herunder at udnytte teknologi effektivt, lede folk, styre forandring, fremme kreativ ... +

Denne grad giver de studerende viden og forståelse for en bred vifte af ledelsesspørgsmål, herunder at udnytte teknologi effektivt, lede folk, styre forandring, fremme kreativitet og innovation, bruge markeder og ressourcer, udvikle strategi og arbejde i teams. Der er et integreret praktikår, der giver studerende mulighed for at få praktisk erfaring med at arbejde i en virksomhed. -
BSc
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet