Filter
BS
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science er en bachelor-grad, der typisk fokuserer på de videnskaber, men kunne tildeles til ikke-videnskabelige felter ved visse universiteter. Eleverne skal en vis form for bachelorgrad at forfølge yderligere uddannelse. Denne type grad tager normalt tre til fem år at færdiggøre.

Hvad er en HA? En Bachelor of Science i Business Administration giver de studerende de byggesten, der er nødvendige for at starte deres egen virksomhed, arbejde som mid-niveau ledere eller fortsætte uddannelse. Mange skoler tilbyder en bachelorgrad i Business Administration med speciale i finansiering, iværksætteri management, regnskab eller international ledelse. Dette program kan variere fra den ene skole til den anden, men nødvendige kurser kan omfatte global politik og strategi, organisatorisk innovation, professionel kommunikation og erhvervsret.

Dette studium er gavnligt, fordi det forbereder eleverne til at komme ind i erhvervslivet med de nødvendige tekniske viden og færdigheder. Den innovative uddannelse sikrer, at eleverne vil være bekendt med vigtige programmer og applikationer. Med denne grad, kan en studerende kunne indgå den professionelle verden på en mid-niveau lederstilling.

Omkostningerne ved en bachelorgrad i Business Administration er baseret på det land og institution. Undervisningen kan afhænge af, hvor du bor, om skolens er byen eller på landet, hvor mange klasser du tager et semester, og hvis du tage klasser på campus eller online.

En HA er beregnet til at forberede de studerende til en række forskellige jobs i erhvervslivet. Du kan blive en international salgsrepræsentant, global sourcing manager, finansiel revisor, skat tilberedningsvirksomheden, portfolio manager, finansiel rådgiver, revisor, finans controller, managementkonsulent eller lille virksomhed ejer.Din karrierevej kan afhænge af den specialisering, du vælger. Denne grad kunne også føre til yderligere uddannelse, såsom en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

Er du klar til at anvende? Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

107 Resultater i Virksomhedsadministration

College of Saint Rose

En større i Business Administration forbereder dig til at tage din plads som en forretning leder. ... [+]

En større i Business Administration forbereder dig til at tage din plads som en forretning leder.

Du vil blive dygtige i alle funktionelle områder af erhvervslivet-finansiering, ledelse, markedsføring og regnskab-samtidig have mulighed for at koncentrere sig om en specialitet.

Du kan også udvikle dit eget speciale med et fakultet rådgiver. Som en del af dine studier, vil du oprette en forretningsplan i det første år, praktikant med en national eller regional organisation, og studere med fuld tid fakultet, der har opnået ekspertise inden for uddannelse og erhvervslivet.

Udvalgte studerende kan vælge at forfølge vores Dual Degree BS / MBA, som giver mulighed for at tjene begge grader-normalt kræver 158 point-med så få som 140 point.... [-]

USA Albany
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
AUM American University of Malta

... [+]

Personlig erklæring Ansøgningsgebyr [-]
Malta Cospicua
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
California International Business University

Dette 4-årige program kombinerer erhvervsuddannelse med et bredt baseret liberal arts fundament. Dette giver eleverne de færdigheder og ekspertise, der er nødvendige for ... [+]

CIBU bacheloruddannelse er - ligesom alle CIBU programmer - karriereorienteret og baseret på stærke bånd til det internationale marked. De fleste af vores programmer kræver ikke jobplacering, men mange studerende nyder mulighed for at tilmelde sig i praktiklassen, så de kan få erfaring og skabe kontakter.

Dette 4-årige program kombinerer erhvervsuddannelse med et bredt baseret liberal arts fundament. Dette giver eleverne de færdigheder og ekspertise, der er nødvendige for at fremme i dagens dynamiske forretningsmiljø. Programmet lægger vægt på globale perspektiver, fremmer en følelse af samfundsansvar og udvikler lederskabsfærdigheder - alt sammen samtidig med at den studerende giver fleksibilitet til at forfølge deres individuelle interesser. Derudover vil de udforske de sociale og etiske dimensioner af erhvervslivet og det faglige ansvar.... [-]

USA San Diego
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Major i business administration for at opnå en bred forståelse af administration principper og, hvis du vil, vælge et koncentrationsområde for at opfylde dine karriere må ... [+]

Udstyre dig selv med Silbermans fremtidsøkonomiske Business Administration store for at være en eftertragtet kandidat. Du kan vælge at fuldføre hovedadministrationen med eller uden et koncentrationsområde. Business Administration maj giver dig mulighed for at fokusere på et område af koncentration ved at tage avancerede business kurser, der hjælper med at definere din færdighedssæt.

Alle studerende, der indskriver sig i Bachelor of Science-programmet, skal udfylde universitets- og Business Core-læseplanen ud over de kreditter, der er anført nedenfor, din Business Administration major degree option.

BS i erhvervsøkonomi uden en koncentration

BS gradskrav til erhvervsøkonomi major... [-]

USA Madison Teaneck
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Szeged

Formålet med erhvervsøkonomien ... [+]

Om programmet

Formålet med erhvervsøkonomien

Programmet giver et godt teoretisk grundlag for elevernes fremtidige karriere, der kombinerer det med praktisk praksis. Det sidste semester består af en praktikplads hos et multinationalt eller lokalt firma eller i en non-profit organisation.

Niveau af programmet: BachelorVarighed af programmet: 7 semestreRegistreret i: EUCredits: 210Omfanget af programmetAt udvikle unge mænd og kvinder til professionelle ledere til at styre alle sektorer af den organiserede økonomiske aktivitet.At udstyre de unge med konceptuelle og interpersonelle færdigheder og sociale formål til ledelsesmæssig beslutningstagning og dens gennemførelse i virkelige situationer.At udvikle og opmuntre den unge generationers iværksætterkompetencer til at gøre dem effektive forandringsagenter.At imødekomme efterspørgslen efter uddannede og professionelle mennesker i landet på topniveau ledelse af erhvervsliv og industrielle organisationer i lyset af den nye økonomiske og industrielle politik i landet.At give et godt teoretisk grundlag for elevernes fremtidige karriere, samt at kombinere teoretisk viden med praktisk praksis.Hvem skal anvende?... [-]
Ungarn Szeged
September 2019
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i Business Administration forbereder eleverne til professionelle karriere inden for erhvervs- og / eller kandidatuddannelser. Dette forberedelse indeb ... [+]

Om

Bachelor of Science i Business Administration forbereder eleverne til professionelle karriere inden for erhvervs- og / eller kandidatuddannelser. Dette forberedelse indebærer en læseplan, der understreger analyse og kommunikation, teori og praksis som formet af det globale erhvervslivs behov. Etik og værdier lægges vægt på i læseplanen, samt teknisk effektivitet og ansvarlighed.

Kentucky Wesleyan College har modtaget specialiseret akkreditering for sine forretnings programmer gennem International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE) placeret på 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA. Erhvervsuddannelserne i følgende grader er akkrediteret af IACBE: Bachelor of Arts og Bachelor of Science i regnskab og erhvervsøkonomi.... [-]

USA Owensboro
September 2019
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
West Virginia University

Har du svært ved at vælge et enkelt forretningsområde? General Business giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige karriereveje og tilpasse din læseplan til ... [+]

Har du svært ved at vælge et enkelt forretningsområde? General Business giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige karriereveje og tilpasse din læseplan til at opfylde dine mål.

I General Business får du en overordnet forståelse for erhvervslivet og hvordan organisationer opererer.

General Business magister vælger valgfag på erhvervskursus fra økonomi, økonomi, ledelse, marketing og ledelse informationssystemer.

Hvad gør General Business at WVU unik?Akademisk fleksibilitet: Byg din egen læseplan og vælg kurser fra alle 10 College of Business and Economics majors.Akkreditering: College of Business and Economics er AACSB akkrediteret.Finansiel støtte: College of Business and Economics tilbyder meritbaserede og generelle stipendier.Gå først: Små forretningsplankonkurrencer og andre programmer tilgængelige via BrickStreet Center for Innovation og Entrepreneurship.Overfør artikulationsaftaler... [-]
USA Morgantown
August 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

International Business koncentration forbereder eleverne til at forstå og effektivt deltage i ledelsen af ​​business virksomheder, der opererer i et multinationalt miljø. ... [+]

International Business koncentration forbereder eleverne til at forstå og effektivt deltage i ledelsen af ​​business virksomheder, der opererer i et multinationalt miljø. Kurser undersøger dybdegående teorier og anvendte begreber er relevante for at drive forretning i et konkurrencepræget global arena. Internationale business kurser omfatter: International Business, International Management, International Marketing og International Trade.

Business program Højdepunkter Praktikpladser

I løbet af deres sidste studieår har eleverne mulighed for at tilmelde sig en praktik enten for kredit eller ikke for kredit. Dette har mange fordele, da det giver dem mulighed for at få værdifuld arbejdserfaring, udvikle og bygge videre på evner, få en fod i døren hos et firma mv.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
150 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Mansfield University

Bachelor of Science grad i Business Administration giver eleverne den viden, erfaring og omsættelige færdigheder, der er afgørende for succes i vores hurtige globale milj ... [+]

Bachelor of Science grad i Business Administration giver eleverne den viden, erfaring og omsættelige færdigheder, der er afgørende for succes i vores hurtige globale miljø. Programmet lægger vægt på effektiv anvendelse af forretningsmetoder, anvendelse af teknologi i forretningsbeslutninger, kvantitativ begrundelse, kommunikationsfærdigheder, teambaserede løsninger og etisk beslutningstagning.

Studerende kan vælge mellem koncentrationer i regnskab, ledelse eller markedsføring. Alternativt kan eleverne vælge at afslutte den generelle Business Administration grad uden en koncentration for at få en bred baggrund i Business. Alle elever opfordres til at forfølge praktikophold og praktiske muligheder. Erhvervsuddannelsen er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Erhvervsskoler og -programmer. ... [-]

USA Mansfield
August 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kühne Logistik University

Vores BSc-program udgør grundlaget for en international karriere i ledelsen. Kurserne giver dig et stærkt fundament for alle aspekter af forretningsadministration. ... [+]

Som studerende i vores Bachelor of Science i erhvervsøkonomi, vil du vælge en af ​​fire specialiseringer:

International ledelse,bæredygtig forvaltning,supply chain management ellerledelsesinformationssystemer.

Hver med sin egen unikke fokus og karrierevej giver disse specialer dig en tilpasset læringserfaring og giver dig mulighed for at fokusere på dit valgte område og hjælpe dig med at forberede dig til dine fremtidige karrieremål.

De fleste studerende vælger standardsporet med 180 ECTS, men vi tilbyder også et intensivt spor med 210 ECTS. Det intensive spor er også afsluttet inden for seks semestre. På det intensive spor vil du have mere dybdegående eksponering for kurset og færdiggøre et andet praktikophold. Med de ekstra kreditter vil du have endnu flere muligheder, når du vælger en kandidatgrad - herunder kortere programmer, der giver dig mulighed for at starte din karriere tidligere.... [-]

Tyskland Hamburg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of North Carolina at Pembroke

Business School tilbyder bachelor of science grad med en major i enten regnskab eller business administration. Erhvervsøkonomi majors skal vælge et spor i økonomi, iværks ... [+]

Business School tilbyder bachelor of science grad med en major i enten regnskab eller business administration. Erhvervsøkonomi majors skal vælge et spor i økonomi, iværksætteri, finansiering, international business, ledelse eller markedsføring. Studerende, der ønsker at studere mere end et spor, skal med succes gennemføre alle krav til hver, plus mindst 12 ekstra upladede timer til det andet spor. Mindst 50% af semestertimerne i Business Major skal tages ved UNCP.

Grundkernen i erhvervsstudier lægger vægt på den brede baggrund, der er nødvendig for vellykket konkurrence i den dynamiske arbejdsmarked, samt forberedelse til videreuddannelse i kandidatuddannelserne. Et andet formål er at yde service ud over universitetet og i det omgivende erhvervsliv.... [-]

USA Pembroke
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
The State University of New York at Geneseo

Som en business administration store vil du først udvikle dine kritiske tænkning gennem en bred liberal kunst kerne og eksponering for principper for regnskab, økonomi, m ... [+]

Den Geneseo Business Administration program er designet til dem, der ønsker at lede og træffe beslutninger, snarere end at følge og gennemføre de andres beslutninger.

Som en business administration store vil du først udvikle dine kritiske tænkning gennem en bred liberal kunst kerne og eksponering for principper for regnskab, økonomi, matematik, etik og jura. Du kan derefter blive aktivt involveret i beslutningsprocesserne områder som markedsføring, menneskelige ressourcer, økonomi og international business gennem talrige gruppe præsentationer, uafhængige forskningsprojekter og praktikophold. Du kan også vælge en af ​​vores 4-1 programmer, der tillader dig at gemme et år i at tjene din MBA-grad. ... [-]

USA Geneseo
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Campbellsville University

Dette er en tværfaglig grad, som underviser i fundamentale regnskaber, marketing, menneskelige ressourcer og meget mere. ... [+]

. [-]
USA Campbellsville USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management

Formålet med bachelorgradsstudiet Erhvervsadministration, der undervises på engelsk, er at forberede kandidaterne til beskæftigelse i iværksætteraktiviteter. De kan udfør ... [+]

Studieform: Fuldtidsstudie

Studielængde: 3 år (6 semestre)

Entréprøver: Et personlig interview fra matematik og engelsk

Formålet med bachelorgradsstudiet Erhvervsadministration, der undervises på engelsk, er at forberede kandidaterne til beskæftigelse i iværksætteraktiviteter. De kan udføre økonomiske, ledelsesmæssige, iværksættermæssige, administrative og andre opgaver inden for både nationalt og internationalt arbejdsmarked.

Eleverne får praktisk kendskab til kommercielle og iværksætterprocesser i Tjekkiet og EU's iværksætterkontekst. De lærer at forstå teorier, begreber og metoder, der normalt er ansat i erhvervslivet, og lokal eller regional administration.... [-]

Tjekkiet Praha-Suchdol
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Ledelsesprogrammet vil give dig en bred forståelse af en række systematiske forretningspraksis, teknikker og filosofier. ... [+]

Hvorfor studere ledelse?

Ledelsesprogrammet vil give dig en bred forståelse af en række systematiske forretningspraksis, teknikker og filosofier. Programmet understreger beherskelsen af ​​centrale ledelsesbegreber ud fra, hvordan de påvirker individers adfærd, ydeevne og tilfredshed og hvordan individuel ydeevne og tilfredshed bidrager til organisatorisk effektivitet og effektivitet. Der lægges særlig vægt på nødvendigheden af ​​at tilpasse sig miljøforholdene. På grund af den designede fleksibilitet i programmet har eleverne mulighed for at skræddersy et generelt ledelsesprogram, der passer bedst til deres individuelle karriereinteresser.

Hvorfor studere ledelsen på SHIP?... [-]
USA Shippensburg Harrisburg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk