$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science eller BSc er en bachelor uddannelse, der normalt varer mellem tre og fem år. Mens indskrevet i skolen, de studerende har mulighed for at træffe generelle og specialiserede klasser til at opnå kredit for graduering. E-business-studerende lærer at drive forretning brug af computere og internettet. Mange lære at styre og drive en hjemmeside for et firma, der kan omfatte a… Læs mere

En Bachelor of Science eller BSc er en bachelor uddannelse, der normalt varer mellem tre og fem år. Mens indskrevet i skolen, de studerende har mulighed for at træffe generelle og specialiserede klasser til at opnå kredit for graduering.

E-business-studerende lærer at drive forretning brug af computere og internettet. Mange lære at styre og drive en hjemmeside for et firma, der kan omfatte at sælge produkter online, e-maile kunder, administrerende forsyninger, rekruttere nye medarbejdere online, og behandling af betalinger ved hjælp af elektroniske midler.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Heidelberg er en by i befolkede Rhein-Neckar Hovedstadsregionen i det sydvestlige Tyskland. Regionen har en central-europæisk klima med gør det varmt for de fleste en del af året. Det er hjemsted for nogle af de ældste universiteter og højere læreanstalter i Tyskland.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i Tyskland
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Hochschule Fresenius
Heidelberg, Tyskland

Uanset om selvkørende biler, intelligente opbevaringssystemer, 3D-printere eller smarte højttalere - digital forandring er grundlæggende ved at forme vores privatliv, arbejdsl ... +

Uanset om selvkørende biler, intelligente opbevaringssystemer, 3D-printere eller smarte højttalere - digital forandring er grundlæggende ved at forme vores privatliv, arbejdsliv og industri. Især inden for industrien er der vidtrækkende udviklinger, som virksomheder kun kan klare med specialuddannede specialister og ledere. Unge fagfolk skal have både forretningsledelseskendskab og færdigheder i forbindelse med brugen af tekniske systemer og især informationsteknologi. Hybridstudiekonceptet, som uddannelsen Digital Business Management (B.Sc.) er baseret på, blev evalueret af Baden-Württemberg Evaluation Agency (evalag) for Baden-Württembergs ministerium for videnskab, forskning og kunst, og det blev evalueret den grundlaget for dets høje innovationsniveau tildelt til finansiering -
BSc
Fuldtid
6 semestre
Tysk
Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online