BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science (BSc) er en fire-årig grad, der normalt finder sted efter afslutningen af ​​gymnasiet. Denne grad kan forbedre en kandidat 's karrieremuligheder og evne til at finde beskæftigelse efter afslutningen.

Hvad er en bachelorgrad i journalistik? Fokus i dette program er at skrive udtalelser og fakta som den vedrører visse begivenheder og emner. Ikke alene kan lære eleverne at skrive ordentligt, men også lære at kommunikere følelser og meninger gennem det skrevne ord. De, der fuldføre en grad i dette område skriver artikler om følsomme emner, såsom politik, forbrydelser og naturkatastrofer, mens du lærer at undgå bagvaskelse. De kan lære at arbejde med offentlige personer og informanter at indsamle fakta og skildre dem tilstrækkeligt.

Kandidater med en Bachelor of Science i Journalistik kan opnå en højere grad af kommunikation.Dette program fokuserer i høj grad på indsamling og distribution af information, og dem, der tjener en grad kan være professionelle og drevet på ethvert område, de vælger at arbejde i.

Udgifterne til en bachelorgrad varierer. De universiteter eller institutioner, der tilbyder programmet kan have forskellig priser afhængig af længden af ​​de undersøgelser og det land, den er placeret i. For bedre at forstå, hvor meget programmet vil koste, skal du kontakte indlæggelser kontor ønskede skole.

En studerende, der tjener en journalistik grad har mange forskellige karrieremuligheder. Arbejde i print journalistik, vil de have mulighed for at skrive artikler til aviser eller magasiner. De kan også vælge at skrive blogs for stor skala virksomheder. Job i engelsk, public relations og kommunikation felter kan også være i deres rige af kvalifikationer.

Journalistik er det perfekte valg for dem, der elsker at skrive og skabe.Hvis du er interesseret i at lære mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

 

3 Resultater i Journalistik Filter

BS i massekommunikation

St Cloud State University
BSc
11 Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Som massekommunikationsstuderende finder du et væld af muligheder for studier inden for dit foretrukne mediefelt - tv, radio, print, web, sociale og digitale medier, public re ...

Læs mere

Bachelor i medievidenskab - journalistik

Mercy College
BSc
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Mercy College tilbyder innovative og udfordrende kurser for studerende, der forfølger karriere i aviser, magasiner, tv, radio, public relations og virksomhedskommunikation.

Læs mere

BS Journalistik

Marquette University Diederich College of Communication
BSc
Engelsk

Journalistikkursus er designet til at give de studerende den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at blive socialt ansvarlige digitale journalister, der producerer d ...

Læs mere