Formålet med kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og kognitive kompetencer i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse af logistik principper. Den studerende skal kunne analysere og forklare strategiske beslutninger i forbindelse med en logistiske operationer enhed eller virksomhed, og til at vurdere og fortolke den eksterne virkning af beslutninger. Den studerende skal også være i stand til at reflektere over hans / hendes ledelsesmæssige beslutninger og programmer til at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng logistik og ledelse. Studerende skal have erfaring i logistikbranchen, for at kontekstualisere deres læring til deres erhvervsklima, og sætter pris på forbedringer og tiltag, de kan påvirke i deres arbejdsmiljøer.

Adgangskrav

En National Diploma (logistik) eller en National Diploma (Purchasing Management) eller tilsvarende kvalifikationer på NQF niveau 6 med Logistik og Indkøb som store moduler som fastsat af en status udvalg med et gennemsnit på 60% for alle tredje år moduler, og et minimum gennemsnit på 65% i hvert af de store selskaber Logistik og Indkøb.

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.

Program undervist i:
Engelsk

Se 135 flere kurser fra University of Johannesburg »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date