Målet med kvalifikationen er at udvikle den studerendes anvendte og kognitive kompetencer inden for erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af logistikprincipper. Den studerende skal være i stand til at analysere og forklare strategiske beslutninger i forbindelse med en logistisk driftsenhed eller virksomhed og vurdere og fortolke den eksterne virkning af beslutninger. Den studerende skal også være i stand til at reflektere over hendes / hans ledelsesmæssige beslutninger og applikationer til at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af logistikdrift og ledelse. Studerende skal have erfaring i logistikbranchen for at kontekstualisere deres læring til deres forretningsmiljø og værdsætte forbedringer og interventioner, de kan påvirke i deres arbejdsmiljøer.

Adgangskrav

Et nationalt diplom (logistik) eller et nationalt diplom (indkøbsledelse) eller en tilsvarende kvalifikation på NQF niveau 6 med logistik og indkøb som hovedmoduler som bestemt af et statusudvalg med et gennemsnit på 60% for alle tredje års moduler og et minimum gennemsnit på 65% i hver af hovedfagets logistik og indkøb.

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 135 flere kurser fra University of Johannesburg »

Senest opdateret August 12, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
3 år
Fuldtid
Price
5,000 USD
Undervisningsestimat pr. År | Overnatningsestimat: USD 2500 pr
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date