Read the Official Description

BTech i maskinindustrien

Institut for Mekanisk Teknologi prale af rigt integreret pensum for uddannelse og forskning for sine studerende. Afdelingen tilbyder BTech, MTech, BTech-M.Tech (Dual Degree), og ph.d.-uddannelsen i Maskinteknik.

Vores bacheloruddannelser kombinere en bred uddannelse i ingeniørvidenskab med en stærk forankring i kvantitative, problemløsning, design og kommunikationsevner. Ved at fremhæve både analytiske og kreative metoder, giver Mechanical Engineering afdeling studerende de brede kompetencer, der er de har brug for at forfølge deres mål - uanset om det betyder at arbejde som ingeniør, stifte selskab, fortsætter til kandidatoverbygningen og forskning, eller gå til en professionel skole at studere medicin, business, eller lov.

Eleverne har en bred vifte af muligheder for at undersøge en bred vifte af forskning på mange områder af mekanisk såsom termisk, industriel, Produktion, Design Automobile osv. Meget af forskningen foregår i afdelingen, men mange projekter gennemføres i samarbejde med andre afdelinger og centre på campus, samt med andre F & U-institutioner og nationale laboratorier i landet og i udlandet. Fakultetet, studerende og personale forfatter mange forskningspublikationer årligt i førende nationale og internationale tidsskrifter og konferencer. Flere af fakultetet er fyr af forskellige nationale tekniske samfund og medlemmer af tekniske organer og har modtaget anerkendelse i form af nationale og internationale priser. De tidligere studerende og ansatte i denne afdeling indtager høje stillinger i institutioner for videregående uddannelse, forskningslaboratorier og industrier i Indien og i udlandet. Den Mechanical Engineering Fakultet fortsætter med at udforske nye områder af forskning og udvikling af nye kurser. Nogle af de områder, hvor afdelingen fakultet har vovet sig ind er MEMS, termisk solenergi, Robotics, Flames & Forbrænding osv.

Oversigt

Det vil være en traditionel program, der fører til bachelorgrad i maskinteknik, med en mulighed for at få specialisering på følgende områder som pr den studerendes eget valg:

  • ƒ Varmeteknik
  • ƒ Mechanical Engineering Design
  • ƒ Industrial and Production Engineering
  • ƒ Automobile Engineering

Nogle af fremtrædende træk i programmet

  • Studerende indskrevet til dette program vil få bachelorgrad i Mechanical Engineering efter afslutningen af ​​programmet, men han / hun vil også have en mulighed for at få ovenstående grad sammen med certifikat af specialisering i en af ​​ovenstående streams som pr deres valg og præferencer .
  • For at få B.Tech Mechanical Engineering med speciale vil den studerende nødt til at tage fire valgfag (DE-I til DE-IV), i syvende og otte semestre fra samme strøm af specialisering, og han / hun bliver nødt til at gøre sidste år stort projekt i det samme område.
  • Hvis den studerende ønsker at forfølge B.Tech i Mechanical Engineering (uden specialisering), så han / hun er fri til at tage valgfag i syvende og otte semester fra en tilbudt strøm nævnt ovenfor, og der vil ikke være nogen begrænsning med hensyn til området sidste år Major projekt.
Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by ITM University, School of Engineering and Technology »

This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
393,000 INR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date