Read the Official Description

Denne grad bygger på en stærk økonomi kerne for at give dig en grundig forståelse af kompleksiteten af ​​international forretningspraksis.

En stærk platform til din karriere

Kandidater, der kombinerer international business og økonomi ekspertise med stærke analytiske evner er i stor efterspørgsel verden over. Højt specialiseret og med vægt på at fremme din beskæftigelsesegnethed, er vores BA (Hons) International Business og Finance designet til at hjælpe dig med at få det bedste ud af de muligheder, der ligger foran.

Vores er en akademisk udfordrende pensum, der fokuserer på den internationale finansielle markedsdimension af virksomheden, men afspejler også det fulde spektrum af sammenhænge, ​​inden for hvilke organisationer opererer globalt. Du vil få et indgående kendskab til de store økonomiske, finansielle, juridiske og kulturelle faktorer, der danner international forretning i dag.

Vi udvikler dine evner i anvendt økonomisk analyse og udstyre dig med alle de overførbare færdigheder, som ledende arbejdsgivere forventer, fra problemløsning og beslutningstagning til forskning og konsulentvirksomhed.

BA (Hons) International Business and Finance tilbyder også valg og fleksibilitet med en række valgfrie moduler inden for økonomi, regnskab, marketing, human resource management, enterprise og logistik temaer. Dette giver dig mulighed for at opbygge en grad, der afspejler dine karrieremuligheder og sikrer, at du kan tilpasse sig hurtigt skiftende mønstre af beskæftigelsesmuligheder.

Praktisk erfaring i vores Bloomberg Financial Markets Lab

Vi har samarbejdet med Bloomberg, den globale virksomhedsleder og finansiel informationsleder, for at give dig adgang til data i realtid, som vil informere og berige dine studier.

I vores imponerende nye Bloomberg Financial Markets Lab kan du udnytte den samme information og teknologi, der anvendes af finansielle fagfolk over hele verden. Du vil arbejde med nyeste data om virksomheder og finansielle markeder, direktørprofiler og analyse af aktuelle affære fra Bloomberg Intelligence. Labbet er også den ideelle ramme for at uddybe din forståelse af handelens gulvaktiviteter.

Du vil drage fordel af uddannelse af Bloomberg-specialister og adgang til deres helpdesk. Du kan også arbejde hen imod Bloomberg Market Concepts Certificate for at tilføje til din portefølje af færdigheder.

Tegn på vores arbejdsgiverpartnerskaber

Vores samarbejde med regionale, nationale og internationale arbejdsgivere hjælper med at holde dine studier opdaterede og relevante. Du vil drage fordel af inspirerende gæsteforelæsninger, real-world case studies og praktiske konsulentprojekter.

Vi tilbyder også dig store muligheder for at gå på en praktikplads eller praktikophold - hjemme eller i udlandet - mellem stadier to og tre af dit kursus. Dette vil indebære minimum tre måneders sommer praktik eller højst en årlig placering. Du kan trække på vores forbindelser med faglige organisationer som PwC, DHL, CPA Australia og Institut for Direktører for at konkurrere om internationale placeringsmuligheder.

Fuld støtte og vejledning er tilgængelig for at hjælpe dig med at finde den rigtige mulighed for at matche dine karrieremuligheder og interesser. Under din tid på arbejdspladsen vil du modtage besøg fra en vejleder, der overvåger dine fremskridt.

Udvid dit globale udsigter

Vi opfordrer også dig til at bruge tid på at studere i udlandet for at se international business og finans fra forskellige perspektiver. Du kan vælge at studere med en af ​​vores internationale partnerinstitutioner for et semester eller et år, normalt i fase 2 af dine studier. Alternativt kan du nyde en smag af international studie ved at deltage i et af de korte besøg i udlandet, vi organiserer hvert år.

Fokus på din fremtid

Designet for at forbedre din beskæftigelsesevne, vil vores Futures Award-ordning hjælpe dig med at styrke dit CV ved at vise din alsidighed, professionalisme og ledelsespotentiale.

Du kan vælge at arbejde for denne ekstra pris sammen med din grad. Det afspejler eventuelle ekstrauddannede karriereudviklingsaktiviteter, du påtager dig, fra netværkserfaring til konsulentarbejde.

Futures Award aktiviteter kan omfatte deltagelse i workshops om CV design og forbedring; udvikling af teknikker til interviews Forberedelse af vurderingscentre eller psykometriske test deltager i netværksbegivenheder; eller leder et lille projekt i et studiefællesskab eller en frivillig rolle.

Dedikeret til din beskæftigelsesegnethed

Vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opnå i dine akademiske studier, udvikle dine overførbare færdigheder og forberede dig til karriere succes.

Vores specialdesignede personlige vejledningssystem er et kendetegn ved kurset. Du vil møde din personlige vejleder under induktionsugen og have mindst tre planlagte møder med dem hvert år. De vil hjælpe dig med at planlægge din personlige og karriereudvikling samt støtte dig, når du arbejder på Futures Award.

Du vil også blive inspireret og motiveret af vores erfarne undervisningsteam, der har stærke baggrunde inden for international forretning og finansiering. De er kendt for deres forskningskompetencer og udgiver i vid udstrækning nogle af de mest presserende bekymringer, der påvirker globale virksomheder i dag.

En levende lærerfaring

Derby Business School tiltrækker studerende fra hele verden, så du kan dele ideer om international forretning fra forskellige globale perspektiver i vores forskelligartede læringssamfund.

Du kan også deltage i et af universitetets mange samfund, såsom økonomi, handels- og investeringsselskab, Business and Entrepreneurial Society og Derby University Network of Entrepreneurs (DUNE).

Nogle studerende vælger selv at øge deres professionelle profil i prestigefyldte konkurrencer. I december 2016 scoopede vores team to store præmier i University Trading Challenge, der pitterede deres wits mod kolleger og studerende fra ledende institutioner landsdækkende.

Hvordan vil du lære

Virkelig verden læring er kernen i dette program. Fokus er på løsning af ægte forretnings- og organisatoriske problemer.

Vi bruger en overbevisende kombination af interaktive forelæsninger, eksperthøjttalere, problemløsningsseminarer, gruppearbejde, gruppediskussion, workshops, case study analyse, computer lab arbejde og praktisk analyse. I løbet af dine studier vil du også engagere dig med virksomheder og eksterne eksperter.

Du kan finde dig selv at oprette strategidokumenter, producere internationale forretningsrapporter, levere præsentationer og videoer eller analysere informationer fra Bloomberg på internationale markeder og organisationer.

I starten af ​​kurset vil du drage fordel af en betydelig retning fra vores undervisningsteam. Efterhånden som dine studier skrider frem, forventes du at arbejde mere uafhængigt og tage større ansvar for din egen læring - men altid med støtte fra dine vejledere.

Hvordan du bliver vurderet

Vores vurderingsstrategi er designet til at sikre, at du kan identificere problemer, bestemme, hvordan du indsamler og analyserer beviser, kommer til begrundede konklusioner baseret på disse beviser og præsenterer dine resultater via forskellige kommunikationsmetoder.

I fase 1 bruger vi en række computerbaserede vurderinger til at hjælpe dig med at måle dit eget læringsniveau og få konstruktiv feedback. Nogle moduler omfatter mere traditionelle essays og virksomhedsrapporter samt en blanding af individuelle og gruppearbejder. Du vil også blive opfordret til at holde en reflekterende portefølje.

På fase 2 er der yderligere vurderinger af dit individuelle og gruppearbejde og dine rapportskrivningsfærdigheder. Du forventes at udvikle professionel analyseoplevelse gennem dataindsamling og kvantitativ analyse ved hjælp af Bloomberg. Dette afspejles i computer-, portefølje- og rapportbaserede vurderinger samt et broadcast-interview.

På fase 3 vil du blive vurderet på din forskning, analyse og rådgivning færdigheder i en global business, økonomi og økonomi kontekst.

Hvem møder du

På Derby vil du opdage et venligt og støttende læringssamfund med små klasser, hvor du vil modtage masser af en-til-en-rådgivning.

Du vil blive undervist af et entusiastisk team, der har erfaring i alle aspekter af erhvervslivet, og hvis forskning vil berige din læring. De støttes af eksperter fra branchen, herunder vores besøgende professor i bank- og finansøkonomi, professor Trevor Williams, som er cheføkonom ved Lloyds Bank PLC.

Din programleder Dr Eugene Michaels er en anvendt økonom. Eugene leder en række programmer inden for Derby Business School og har spillet en central rolle i udformningen af ​​vores nuværende suite af tværfaglige internationale Business-programmer, der har en stærk økonomi kerne. Hans fokus er på at opmuntre eleverne til at anvende økonomisk ræsonnement og kritisk tænkning. Hans faglige interesser er centreret om adfærdsmæssig økonomi og deres konsekvenser for personlig økonomisk trivsel (især pensioner) og anvendelsen af ​​adfærdsmæssige indsigter til makroøkonomisk og erhvervsmæssig politik. Han er medforfatter af Derby Business School Monthly Economics Bulletin.

Undervisningstimer

Som de fleste universiteter opererer vi udvidede undervisningstimer ved University of Derby, så kontakt tid med dine forelæsere, og vejledere kan være når som helst mellem 9:00 og 21:00. Din timeplan vil blive meddelt efter tilmelding på dit kursus.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by University of Derby College of Business »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date