Read the Official Description

De vigtigste mål for denne markedsføring grad er levering af en omfattende pædagogisk ramme, der dækker de krav og drift af alle aspekter af markedsføring og salg funktioner i erhvervsorganisationer, og de store forandringer, der sker i deres teori og praksis. Den marketingfunktion, i særdeleshed, har været genstand for væsentlige ændringer i de seneste år gennem forskellige udviklinger, for eksempel væksten af ​​viral markedsføring, sociale netværk og relaterede udvikling. Et vigtigt formål med dette program er at give de studerende et solidt fundament af viden og færdigheder, så de kan blive effektive markedsføring fagfolk i dette skiftende miljø.

BA i Marketing søger at inspirere deltagerne med en vision om de muligheder, en virksomhed, organisation gennem en informeret forståelse og effektiv gennemførelse af principperne for up-to-date integreret marketing koncepter og strategier, og den rolle, nye teknologier og innovativ tænkning at opnå disse.

En anden vigtig dimension af grad i marketing er internationalisering aspekt. Med stigende internationalisering inden for erhvervslivet er det vigtigt, at den bedste praksis internationalt er anerkendt og indarbejdet i en hensigtsmæssig måde i uddannelser som denne.

Endelig betydningen af ​​praksis fuldt ud anerkendt af omfanget af vores forbindelser med faglige institutter og virksomheder. Dette er en understøttet ved inddragelse af en tre måneders praktik eller placering komponent til rådighed for deltagerne i tredje fase af programmet. Placeringen er ikke obligatorisk - studerende kan vælge i stedet for en betydelig forretning forskningsprojekt.

Hvem er kurset for?

BA (Hons) i Marketing forbereder de studerende til en karriere som marketing professionel. Programmet giver en omfattende uddannelse i de analytiske færdigheder, der kræves i erhvervslivet og i en række markedsførings- og salgsmetoder. Rolle marketing professionel placeres i en bredere erhvervsmæssig sammenhæng, der er leveret gennem en vifte af business relevante moduler.

CAO Code

IC007

Startdato

September 2014

Ordregivende myndighed

QQI (Kvalitet og kvalifikationer Irland, den nye integrerede agentur erstatter FETAC, HETAC, NQAI og indarbejde de funktioner af IUQB).

Pensum

Kursus Struktur: De programmoduler leveres generelt over to semester cyklusser.

Stage 1 Program moduler - Credits

  • Erhvervsret - 10 - Introduktion til Financial Accounting - 10 - Økonomi - 10 - Introduktion til IKT - 5 - Applied ICT for Marketing - 5 - Business Organisation og Ledelse - 10 - Principper for Marketing - 10 - Total Credits - 60

Trin 2-programmet moduler - Credits

  • Sales Management - 10 - Digital Marketing - 10 - Management Accounting - 10 - Business Information Management og databaser - 5 - Human Resource Management - 5 - Innovation Management - 10 - Market Research - 10 - I alt Credits - 60

Trin 3 PROGRAM moduler - Credits

  • Serviceydelser Marketing og Management - 10 - Integrerede Marketing Communications - 10 - Moderne Marketing Strategies - 10 - Business Strategy - 10 - Business Project - 10 - International Marketing - 10 - Total Credits - 60

Hvad vi tilbyder

Etape 1

Stage 1 Program er designet til at give grundlaget og "byggesten" for hele programmet. Forretning og miljømæssig sammenhæng er ekstremt vigtigt for alle deltagere i en business uddannelse, det være sig specialist eller generelt. Denne fase giver denne sammenhæng med udsættelse for generel ledelse, marketing og erhvervsret. Principperne for marketing modul især giver et stærkt fundament kursus i markedsføring, og giver baggrund for en række mere specialiserede behandlinger senere i programmet. Desuden er de vigtige områder for økonomi, business informationssystemer, og regnskab inkluderet.

Etape 2

Den vigtigste egenskab af fase 2 er, at vi bevæger os ind i de mere specialiserede aspekter af salg og marketing.

Fire af de seks moduler forhandle direkte med temaer af indtagelse af interesse og relevans for markedsføring samfund. Disse ser stort set på de operationelle spørgsmål, og digital markedsføring især omhandler transformationen i marketing som følge af udviklingen inden for informationsteknologi. Desuden er betydningen af ​​kreativitet og innovation afspejles i optagelsen af ​​et modul om Innovation Management i denne fase. AA stærk Market Research modul i fase 2 har væsentlig pædagogisk og praktisk værdi, især så tidligt forberedelse til Business projekter i fase 3, skal eleverne vælge denne i stedet for praktikken.

Trin 3

I denne sidste fase er de andre specialiserede områder af serviceydelser Marketing og Management, integreret marketing kommunikation og Marketing Management behandlet. Desuden er nogle generelle, men yderst vigtige indhold virksomhed indgår i denne fase. Forretningsstrategien Kurset har til formål at tilvejebringe en integrativ visning af alle af virksomheden materiale dækket i programmet, herunder naturligvis, markedsføringsmaterialet. Forretningen projekt eller placering giver mulighed for enten anvendt forskning gennem en væsentlig projekt, eller alternativt, en tre-måneders praktikophold i en virksomhed selskab.

Forretningen projekt, hvis de udvælges, vil kunne medføre casestudie forskning, ekstern interview eller sourcing af data i det faglige miljø, eller andre teknikker er omfattet af etape 2 Market Research modul .. Præsentationen af ​​Business-projektet er designet til at give en fast og sikker demonstration af opnåelsen af ​​den påkrævede Honours akademiske standarder.

Placeringen mulighed er sandsynligvis at være attraktive for mange, og vil involvere de studerende tilbringer cirka tolv uger i et arbejdsmiljø med en af ​​Independent akademiets corporate partnere.

Krav

Ansøgere skal have mindst to Højere C3-og fire ordinære Level D3 s (herunder matematik) eller tilsvarende. Studerende under en alder af 23. Den 1. januar i året for indrejse skal ansøge via CAO. Ansøgere, der er over 23 i januar 1. året for indrejse er berettiget til indtræden på programmet som en moden studerende.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Independent College Dublin »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date