Ba (hons) Global Business Management

Coventry University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba (hons) Global Business Management

Coventry University

Dette program kører på Coventry University London i oktober 2017 (3 års kursus) og januar 2018 (accelereret 2,5 års kursus)

Som virksomheder i stigende grad konkurrerer på en global markedsplads, kan vellykkede kandidater drage fordel af at være adræt og analytiske - dette kursus sigter mod at undervise eleverne i de viden og færdigheder, der er nødvendige for den globale forretning.

Global_Business_Management_N122_H

Hvorfor vælger denne kursus

Dette kursus, der er baseret på Coventry University London, er designet til at give dig den grundlæggende viden og færdigheder til at fungere i det moderne globale erhvervsklima.

Hvis du vælger dette program, kan du få fordel af:

  • Omfattende forretningskontakter med en bred vifte af organisationer inden for private, offentlige og frivillige sektorer både i og uden for London;
  • Mulighed for at studere i udlandet og ansøge om placering og arbejdspladsprojekter
  • Eksponering for international forretningspraksis gennem en arbejdsgiverinformeret pensum og gæstens højttalere, som tidligere er kommet fra virksomheder som London Stock Exchange og Standard and Poor's;
  • Adgang til medarbejdere med et virkelig internationalt fokus i deres arbejde kombineret med fortsat engagement i global forretning gennem rådgivning og forskning, som de bringer ind i deres undervisning.

HVAD SKAL jeg lære?

Det første år giver en grundig grundforbindelse i de centrale aspekter af erhvervslivet, herunder: Den økonomiske miljø af erhvervslivet, faglig og faglig udvikling af færdigheder, Introduktion til Business Accounting, Grundlag for organisatorisk adfærd, Introduktion til Marketing og International Business Cultures.

Det andet år bygger videre på disse og videreudvikler dine ledelsesanalysevidenskaber gennem følgende moduler: Ledelsesdataanalyse, Business Management og beslutningsproces, iværksætteri i en global sammenhæng, Forbrugeradfærd, Supply Chain og Operations Management, der driver forretning i Europa. Grundig forberedelse til en studieperiode i udlandet eller praktikophold foregår også tidligt i dette år, inden man påbegynder denne mulighed senere på året.

I det afsluttende år vil dine kerneemner omfatte International Business Strategy, Advancere Karriereudvikling, International Marketing Strategy, Business Research Methods og International Human Resources Management. Du vil også kunne vælge International Investment Analysis eller Marketing Communications som valgfrie moduler.

På dit sidste semester får du mulighed for at vælge mellem følgende projekter *. Work Placement Project eller Business Research Project eller Global Business Simulation Project.

HVORDAN BLIVES DENNE KURSUS?

Moduler leveres normalt gennem forelæsninger og seminarer af mindre grupper af studerende. Seminarer er interaktive og kan indebære hypotetiske problemstillinger, simuleringer, casestudier og analyse af mere teoretiske problemstillinger.

Hvordan vil jeg blive bedømt?

Vi tager en holistisk tilgang til vurderinger, der hjælper eleverne til at blive mere kritiske, selvsikker og selvstændige. For at gøre din læringsproces mere interaktiv og engagerende vil du blive vurderet gennem gruppe- og individuelle præsentationer, eksamener, debatter, test og praktisk projektarbejde.

UNDERVISNING KONTAKTTIDER

Du kan forvente at deltage i op til 12 timers foredrag og seminarer. For større grupper varer kendskab til op til en time og seminarer to timer.

Seminarer er interaktive og kan indebære gruppediskussioner, debatter og casestudier.

Personlig undersøgelse: 24 timer studere og revidere i din egen tid hver uge.

Derudover kan du møde dine undervisere under offentliggjorte kontortidssessioner, som giver dig mulighed for at diskutere problemer eller undersøge yderligere emner, der interesserede dig i et foredrag eller seminar.

study_culc

ENTRYKKRAV

Vigtige adgangskrav:

5 GCSE'er i klasse A * -C inklusive engelsksprog og matematik, eller specificerede ækvivalenter.

Typiske tilbud:

A-level: BBB

BTEC Level 3 Udvidet Diploma: DDM

Adgang: Adgangsdiplomet for at inkludere 30 Niveau 3 credits ved Merit, plus GCSE Engelsk Sprog og Matematik i klasse A * -C, eller specificerede ækvivalenter.

International Baccalaureate Diploma: 30 point

Engelsk som fremmedsprog: IELTS 6,0

HVORDAN GØR DENNE KURSUS ENHANCE MINE KARRIEREUDSIGTER?

Vi har designet kurset for at give dig fleksibilitet til at hjælpe med at udvikle karriere i en bred vifte af funktioner i international forretning eller at udvikle iværksætterfærdigheder til at etablere din egen virksomhed.

Succesfulde kandidater kan tilbyde potentielle arbejdsgivere en business grad, der leverer den viden og færdigheder, der er relevante for det moderne globale erhvervsklima med den ekstra erfaring, at have studeret og boet i en international ramme. Denne kombination kan appellere til både britisk-baserede og globale virksomheder. * Coventry University London har tæt samarbejde med industrien og leverer et omfattende karriereopbygningsprogram, som omfatter arbejdsbaserede aktiviteter, ledelsesforedrag, træning i karriereplanlægning og vejledning med karriereveje.

* Under forudsætning af at udvælgelseskriterier er opfyldt.

INGEN HIDDEN EXTRAS

Inkluderet i gebyrerne:

  • Undervisningsgebyr afkald på placering og studere i udlandet år;
  • Specificerede kerne lærebøger;
  • Eventuelle obligatoriske britiske boligfelture
  • Eventuelle obligatoriske UK site besøg og ture;
  • 1.000 sider af sort / hvid laserprinter;

Ekstra omkostninger ikke inkluderet i gebyrerne:

Du har muligvis mulighed for at deltage i udflugter i Storbritannien og i udlandet. Disse besøg er ikke inkluderet i kursusavgiften, og priserne varierer afhængigt af rejsens placering.Ansvarsfraskrivelse:

Bemærk venligst at alle internationale besøg / muligheder og placeringer er underlagt en vellykket ansøgning og kriterier, der opfyldes. Steder, konferencer og erhvervserfaring kan alle ændres. Kontakt fakultetet for opdateret information.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Jan. 2019
Duration
Varighed
30 - 36 måneder
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
UK / EU-gebyrer: £ 9,250 / Internationale gebyrer: £ 11.750
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Jan. 2019
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen