Ba (hons) International økonomi Og Regnskab

Coventry University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ba (hons) International økonomi Og Regnskab

Coventry University

Dette program kører på Coventry University London i oktober 2017 (3 års kursus) og januar 2018 (accelereret 2,5 års kursus).

Har du ambitionen om at arbejde i den finansielle branche, der rådgiver kunderne om deres økonomi valg, lancere din regnskabskarriere og fortsætte med at opnå professionelle regnskabskvalifikationer eller måske vil du blive en uafhængig finansiel rådgiver? Dette program kan hjælpe med at forberede dig til disse karriere og mange andre.

International_Finance_and_Accounting_NN3L_H

Hvorfor vælger denne kursus

Vores ekspertise inden for business, regnskab og finansiering og vores dybtgående forståelse af branchens krav har oplyst en læseplan, der er baseret på at skabe kandidater med reelle beskæftigelsesevner. Ved at studere ved Coventry University London skal du udvikle dine faglige og erhvervsmæssige evner gennem erfaringer, fra placeringer eller arbejdsbaseret læring i globale organisationer til vores gæsteforelæsninger, virksomhedsbesøg og netværksbegivenheder med branchens ledere.

Interkulturel bevidsthed udvikles og praktiseres gennem hele kurset inden for levering af klasseværelsesbaserede moduler samt mulighed for at ansøge om praktikophold og arbejdspladsprojektoplevelse i Storbritannien og i udlandet.

Ved at studere dette program kan du drage fordel af:

 • En grundig grundforbindelse i økonomi og regnskab leveret i City of London;
 • Muligheden for at få undtagelser fra papirer af faglige regnskabsmæssige kvalifikationer (især CIMA og ACCA)
 • Mulighed for at ansøge om britiske eller udenlandske praktikophold
 • Lærerpersonale med stærk global finansiel industri erfaring og links;
 • I hvert studieår vil du få mulighed for at gå på besøg, så du kan se din studie i kontekst. Studiebesøg i fortiden har medtaget: Bank of England og London Stock Exchange.

HVAD SKAL jeg lære?

Første års emner omfatter: Det økonomiske miljø for erhvervsliv, faglig og faglig udvikling af færdigheder, introduktion til erhvervsmæssige regnskaber, grundlag for organisatorisk adfærd, introduktion finansiel regnskab og corporate og erhvervsret.

I andet år vil du studere: Finansiel Rapportering og Analyse, Skatteprincipper, Principper for Finansielle Investeringer, Global Financial Services and Regulation, Management Data Analysis, Forskningsmetoder til Finans og Regnskab.

Under det afsluttende trin vil modulerne omfatte: Advancere Karriereudvikling, International Corporate Reporting, Financial Management. Plus to kerne muligheder fra: Revision og intern kontrol, Performance Management og International Finance. Arbejdspladsprojekter eller arbejdsbaserede projekter gennemføres også i det afsluttende studieår, eller eleverne kan gennemføre et afhandlingsprojekt på ethvert regnskabsmæssigt eller finansielt emne som led i deres sidste års moduler i tredje semester.

HVORDAN BLIVES DENNE KURSUS?

Studerende vil arbejde sammen med deres programledere for at støtte og lede deres personlige og faglige udvikling i løbet af de tre år. Hvert semester, en modulleder og undervisende stipendiater i hvert af deres moduler vil støtte studerende og regelmæssige konsultationer med en personlig vejledende under forretningsforskningsprojekter; Samt peer-interaktion og samarbejde via Coventry University Londons online læringsplatform.

Hvordan vil jeg blive bedømt?

Læring vil blive vurderet ved hjælp af en kombination af eksamener og kurser som essays, rapporter, præsentationer, simuleringer og workshopaktiviteter.

Nogle vurderinger tages som gruppearbejde. Med alle vores vurderinger sikrer vi, at eleverne ikke blot demonstrerer faglig viden, men også udvikler faglige færdigheder som professionel rapportskrivning, strukturering af et logisk argument, analyse af data eller en overbevisende præsentation.

UNDERVISNING KONTAKTTIDER

I en typisk uge kan du forvente at deltage i op til 12 timers kendskab (forelæsninger) og seminarer. For større grupper holder foredrag i op til en time og seminarer to timer.

Seminarer er interaktive og kan indebære gruppediskussioner, debatter og casestudier.

Personlig undersøgelse: 24 timer i ugen, der studerer og reviderer i din egen tid, herunder nogle guidet studie ved hjælp af uddelinger, onlineaktiviteter mv.

study_culc

ENTRYKKRAV

Vigtige adgangskrav:

5 GCSE'er i klasse A * -C inklusive engelsksprog og matematik, eller specificerede ækvivalenter.

Typiske tilbud:

A-level: BBB

BTEC Level 3 Udvidet Diploma: DDM

Adgang: Adgangsdiplomet for at inkludere 30 Niveau 3 credits ved Merit, plus GCSE Engelsk Sprog og Matematik i klasse A * -C, eller specificerede ækvivalenter.

International Baccalaureate Diploma: 29 point

Engelsk som fremmedsprog: IELTS 6,0

HVORDAN GØR DENNE KURSUS ENHANCE MINE KARRIEREUDSIGTER?

Vi har designet kurset for at give dig fleksibilitet til at hjælpe med at udvikle vellykkede karrierer i en bred vifte af fungerende lokale, nationale eller internationale forretninger eller udvikle iværksætterfærdigheder til at etablere din egen virksomhed.

I tæt samarbejde med industrien leverer Coventry University London et omfattende karriereopbygningsprogram, som omfatter arbejdsbaserede aktiviteter, ledelsesforedrag, træning i karriereplanlægning og vejledning med karriereveje.

INGEN HIDDEN EXTRAS

Inkluderet i gebyrerne:

 • Undervisningsgebyr afkald på placering og studere i udlandet år;
 • Specificerede kerne lærebøger;
 • Eventuelle obligatoriske britiske boligfelture
 • Eventuelle obligatoriske UK site besøg og ture;
 • 1.000 A4 sider af sort / hvid laser udskrifter

Ekstra omkostninger ikke inkluderet i gebyrerne:

Eventuelle valgfrie oversøiske feltrejser eller besøg: £ 400 + pr. Tur

MULIGHEDER FOR EN INTERNATIONAL ERFARING

I denne grad har du mulighed for og støtte til at søge en stilling i Storbritannien eller i udlandet. Den erhvervserfaring, du får, tilføjet din akademiske erfaring, kan give dig en fordel i dine studier, som kan påvirke dine eksamensgrader og succes på jobsamtaler positivt.

Universitetet har en dedikeret Business Development and Employability Unit, som kan hjælpe dig med dine ansøgninger om placeringer og støtte dig i din tid i branchenAnsvarsfraskrivelse:

Bemærk venligst at alle internationale besøg / muligheder og placeringer er underlagt en vellykket ansøgning og kriterier, der opfyldes. Steder, konferencer og erhvervserfaring kan alle ændres. Kontakt fakultetet for opdateret information.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Jan. 2019
Duration
Varighed
30 - 48 måneder
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
UK / EU-gebyrer: £ 9,250 / Internationale gebyrer: £ 11.750
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Jan. 2019
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen