Read the Official Description

BA (Honours) i Business

NCI er BA (Honours) i Business er et omfattende og bredt funderet virksomhed grad. Du vil dække alle de vigtige forretningsmæssige discipliner og har mulighed for at specialisere sig i bestemte områder af erhvervslivet, som du fremskridt gennem kurset. I det første år du vil studere en bred vifte af business fag.

Om dette kursus

Efter den fælles første år, vil du være i stand til at vælge en specialisering i bestemte områder, såsom business eller ledelse, med yderligere specialisering inden for andre forretningsområder også under udvikling. De moduler, du studerer i andet og tredje år vil så variere afhængigt af den sti, du har valgt.

Gennem ekspert foredragsholdere i vores School of Business vil du få en stor forståelse af, hvordan erhvervslivet fungerer og i hvilken del af erhvervslivet, du gerne vil gøre din karriere. Fordelen ved denne fuldtids grad er, at det er meget fleksibelt og åbner op for en lang række karriereveje. Du får et bredt forretningsgrundlag og kan derefter fokusere på det særlige område, du bedst kan lide ved dit valg af specialisering og en række valgfrie moduler i hele kurset.

Denne grad giver dig også mange muligheder for at gå videre til masteruddannelserne eller postgraduate studier senere. Hvis du er på udkig efter en bred grad, en god start i erhvervslivet og masser af karrieremuligheder så dette kursus vil helt appellere til dig.

Hvem er kurset for?

Kurset er ideel, hvis du ved, du vil have en virksomhed kvalifikation, men er ikke sikker på, hvilket område, du ønsker at specialisere sig i, eller hvis du gerne vil udvikle et fuldt dannet forståelse for forretning. Kurset er for forlader skolen, modne studerende og dimittender fra QQI niveau 5/6 programmer, der ønsker at gå i gang med et kursus af fuldtidsstudium.

Som kandidat i dette kursus vil du:

  • Har en fantastisk fundament i alle aspekter af den moderne forretningsverden.
  • Forstår at analysere og løse forretningsmæssige problemer.
  • Drage fordel af en vifte af beskæftigelsesmuligheder på områder som ledelse, markedsføring, industrielle relationer, økonomi og international handel.

Kursus Struktur og Award

Dette bachelor business kursus er en treårig ærer grad. Kurset løber over 6 semestre med løbende evaluering afholdes hele kurset og eksamen ved afslutningen af ​​hvert semester. Ved afslutningen vil du modtage en QQI BA (Honours) grad i Business på niveau 8 på den nationale referenceramme for kvalifikationer.

Karrieremuligheder

Kandidater fra BA (Hons) Business program vil være berettiget til at ansøge om en bred vifte af karrieremuligheder i både generel ledelse og specialiserede ledelsesfunktioner. En analyse af nyuddannede har identificeret karriereveje inden regnskab og finansiering, finansielle tjenesteydelser, pensioner, markedsføring, human resource management, rekruttering, ledelse, forretningsudvikling og virksomhed (starte din egen virksomhed).

Nyuddannede fra BA (Hons) Forretning er ansat med Linkedin, Accenture, AIB, Arvato, Citi, BordGais, Deutsche Bank, IBM, State Street, Towers Watson og UPS.

Adgangskrav

Minimumskrav adgangskrav er en klasse C3 eller derover i to Højere niveau fag, sammen med et D3 (Højere eller Almindelig niveau) i fire fag. Et minimum af klasse D3 (Højere eller Almindelig niveau) skal indhentes på engelsk. En klasse D3 i Ordinary niveau matematik er påkrævet. Dog vil NCI acceptere en klasse E i højere niveau matematik, når andre krav er opfyldt. Karakteren E Resultatet vil ikke blive talt for point.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by National College of Ireland »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date