Læs den officielle beskrivelse

BA Business Management (Human Resource) Honours

Kursus starte: Induktion perioden fra oktober 2013; Internationale studerende orientering fra September 2013

Vores BA Business Management (Human Resources) vej er designet til at give dig den viden og færdigheder til at opbygge en vellykket forvaltning karriere i en bred vifte af virksomheder, statslige og tredje sektor organisationer. Ud over at studere den teori, der understøtter moderne forretningsmæssige principper, vil du udvikle de praktiske, analytiske og beslutningstagning færdigheder, som vil give dig mulighed for at opbygge en vellykket forvaltning karriere. Det første år er designet til at give dig en bred forståelse af de centrale business-funktioner, der giver grundlaget for at bygge din specialist human ressource management (HR) ekspertise.
Fokus på de menneskelige ressourcer (HR) principper fra det andet år; vil du få en forståelse for vigtigheden af ​​HR-funktionen til succes for enhver organisation. Dette omfatter at lære om, hvordan organisationer matcher de færdigheder og evner af deres arbejdsstyrke til deres forretningsmæssige behov, herunder strategier for givende og engagerende deres personale. Derudover vil du udforske nogle af de juridiske og etiske udfordringer, som HR-medarbejdere beskæftiger sig med på vegne af deres organisationer.


Faglig anerkendelse Dette kursus er anerkendt af Chartered Management Institute (CMI), og om en vellykket gennemførelse af kurset vil du være associeret medlem af CMI. Når du har fået relevant erhvervserfaring kan du opgradere til et fuldgyldigt medlem.Gebyrer


UK / EU-studerende £ 9.000 per år af fuldtidsstudie
Internationale studerende £ 10.400 om året af fuldtidsstudie Bemærk, at der er ingen ekstra gebyrer til at betale, hvis du vælger at tage et år lange praktikophold mellem år to og tre.


Adgangskrav


Vi normalt gør tilbud på minimum 260 UCAS toldmæssige point, plus GCSE matematik og engelsk sprog i lønklasse C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Avanceret Progression Diplomer på tilsvarende takst. Adgang til HE - Pass. Ansøgninger fra ansøgere uden formelle kvalifikationer er velkomne.

Internationale adgangskrav


Vi accepterer svarer til britiske adgangskrav fra et anerkendt oversøisk kvalifikation.Engelsk sprogkrav


Du skal have kompetence på engelsk, og vi kræver normalt Grade C GCSE eller tilsvarende kvalifikationer. De mest almindelige engelske Sprogkrav for internationale studerende er IELTS 6,0 (med minimum 5,5 i alle fire komponenter) eller TOEFL internet-baseret 72 (med mindst 17 i at lytte og skrive, 20 i at tale og 18 i læsning).


Middlesex tilbyder også en Intensivt Akademisk engelsk kursus (Pre-samlingerne), der spænder fra 5-17 uger afhængig af dit niveau i engelsk. En vellykket gennemførelse af dette kursus ville opfylde engelsk adgangskrav.

Program undervist i:
Engelsk

Se 45 flere kurser fra Middlesex University London »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Aug 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
9,000 GBP
- UK / EU
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date